Czarni
matka wariatka :D
Hej dziewczyny
można się przyłączyć? Tak jak wy i ja staram się z mężem o 2 dziecko już ponad rok. W poprzednim cyklu miałam przedwczesne poronienie
ale jestem dobrej myśli że juz nie długo sie nam uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Są na to jakieś badania??? O matko, ze ja też nie wiedziałam. A on nic mi o nich nie powiedział
poszukam w necieNo właśnie nie wiem co robić, ale to co już na nim wymusiłam to mi nie zaszkodzi, co najwyżej nie pomoże. Ale na tabletki był najmniej chętny. Łatwiej poszło z badaniami i obserwacją.
Hej Czarni, ja też już ponad rok... desperacja mnie dosięga![]()

Tzn mówił mi, ale mam mętlik w głowie i już nie wiem. Wyobraźcie sobie, ze poleciałam do gina w sukience bo pomyślałam, ze tak będzie dobrze (podciągnę i już). A mój gin, przypomniawszy sobie, ze miałam problem z piersią, mówi, ze zbada piersi. No to chciałam zdjąć sukienkę od góry, by tylko piersi mieć gołe i kuźwa nie szło! No i stałam jak mnie Bozia stworzyła, w majtkach tylko. Masakra jakaś
Dzisiaj jakoś ta wizyta dziwnie mnie zestresowałano tak... mąż mi trochę pomaga:-)
a tak poważnie to mierzę temperaturę i od jutra biorę caste. Miałam już badania(hormony i monitoring) ale będę powtarzać. Swojego czasu wmówiłam sobie pewną przypadłość rodzinną i chyba teraz to się na mnie mści. A jak u Ciebie? Bierzesz coś? Bo ja już nie wiem co robić
MOU gdzie Ty?