mary-beth
Fanka BB :)
Cześć babeczki!
Wybaczcie moją nieobecność przez parę dni...
Najpierw miałam jakiegoś mega doła - Mia nam zaczęła znów trochę płakać, a już tak było dobrze... 

Już jej w zasadzie kolki minęły, a teraz nie wiem co... Ząbki? Skok rozwojowy?...
No, a potem był stres związany z dzisiejszym egzaminem językowym i dlatego jakoś nie mogłam się ogarnąć na forum. W międzyczasie u nas zrobiło się wiosennie, 10 st. na plusie! :-) I tak oto cały tydzień spacerkowo nam z Mią minął. :-)
Mam nadzieję, ze u Was OK. Postaram się nadrobić produkcję. ;-) Tymczasem pozdrawiam!
Wybaczcie moją nieobecność przez parę dni...
Najpierw miałam jakiegoś mega doła - Mia nam zaczęła znów trochę płakać, a już tak było dobrze... 

Już jej w zasadzie kolki minęły, a teraz nie wiem co... Ząbki? Skok rozwojowy?...
No, a potem był stres związany z dzisiejszym egzaminem językowym i dlatego jakoś nie mogłam się ogarnąć na forum. W międzyczasie u nas zrobiło się wiosennie, 10 st. na plusie! :-) I tak oto cały tydzień spacerkowo nam z Mią minął. :-)Mam nadzieję, ze u Was OK. Postaram się nadrobić produkcję. ;-) Tymczasem pozdrawiam!

I to ta kasza mi tak pachniała. Znowu się nastawiam ...

Zaraz zmykamy na obiadek do znajomych, a póki co byczymy się z moim M., a Mia sobie śpi. :-) Jak Wam mija niedziela?
U nas gdy tylko Mia skończyła 3. miesiąc, zauważyliśmy znaczną poprawę i w sumie nadal uważamy, ze jest lepiej niż było. Mia przesypia nocki i generalnie budzi się tylko dwa, trzy razy, gdy jej smoczek wypadnie lub gdy jest głodna. No, ale miała właśnie te kilka dni ostrego płaczu w ciągu dnia, więc czułam się skołowana...