reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

:-D
Nikt nie będzie na Ciebie krzyczał :-p fajnie jest być mniej zwariowaną w końcu he he - teraz to nie jestem na miejscu numer jeden jeśli chodzi o @ i testowanie :-D
Nie martw się - ja mojego też tak molestuję, no może nie tak bardzo bo ta eksmisja byłaby dużo szybsza niż bym przypuszczała :-D he he, ale spoko ja wiem jak to jest bardzo chcieć i szukać dokładnie wszystkiego co można by do objawu ciąży przypisać. Najlepsze jest to, że kiedyś się w końcu doszukamy bo się uda :tak:

A ja właśnie zakupiłam sobie dwa clearblue digital pregnancy tests he he - dwa testy za 4.99Ł czyste szaleństwo, jeszcze w życiu takie tanie nie były!!! Co prawda jeszcze 2 miesiące zostały daty ważności, ale do testu można spokojnie dodać 3 miesiące.

Ostatnia edycja:
reklama
kariin spokojnie
[dzięki ci boginii, że nie ja jestem największą wariatką na świecie ;)]
mój to by mnie z domu wyrzucił, albo sam by się wyprowadził za takie numery - ja z nim nawet za bardzo nie gadam w stylu - zbliża mi się owu, robimy dzidziusia ;-)

ja za to teraz mam manię na rozkminianie dat - owu będzie jakoś w dzień kobiet, jeśli zajdę to prawdopodobnie będę mogła zatestować w rocznicę śmierci mojej podopiecznej, tydzień przed moimi urodzinami, a termin na rocznicę ślubu moich rodziców... fisiuję teraz w dopatrywanie się "znaczących" dat ;-)

Ostatnia edycja:
No ktos musi byc na szycie warjactwa moge i byc ja :) 

Jesli chodzi o owulacje to moj M naprawde wie kiedy ma byc i nieraz pyta mi sie jak moja temperatura albo prosi bym pokazala moj wykres :) razem zemna nawet go analizuje :) uwazam to za przyjemne przeciez on tez sie stara o dzidziusia, a robic dzdziusia to on chetnie :) ja tez sie czasem smieje i pytam czy idziem wkoncu zrobic tego dzdziusia, co miesiac tez on przezywa rozczarowanie ... widac ze mu bardzo zalezy i co miesiac trzyma za nas kciuki :) 

he he - ja tam mówię o owu, ale coraz rzadziej. NA początku nawet go to interesowało, ale potem... :sorry2: chyba się zaczął nudzić :dry:

no my to oficjalnie sie stramy od lipca a nawet o czewca , ale prawojazdy robilam wiec bylam w polsce 2 miesiace :( ale nie oficjalnie to sie staramy od 08.2010 wiec juz troche :) ale to nic, w koncu sie uda :)

my od sierpnia...
ale mnie dziś kręgosłup boli... a jutro idę do lekarza z biodrem, oj sypię się sypię- ale dziś dzięki netowi wiem co mnie konkretnie boli

Fioletowa dobre, dobre... "dzięki netowi wiem co mnie boli" :-D czyli dopiero dzięki netowi wiesz gdzie masz biodro??? :-D:-p

A mnie właśnie zalało śluzem BJ :szok: poszłam zrobić owu testa, i nie żartuję - podcieram się, a tam taki poślizg, że jak wyrzucałam papier to się ciągło do samego dna... No i test w końcu baaardzo wyraźny, już po kilku sekundach, ale sprawdzę za kilka minut, bo te co ma trzeba po 5 minutach odczytywać - do 10min. Na razie jest prawie jak kontrolna, więc dziś w końcu koniec postu JUPIIII :-D

reklama
Do góry