reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Alebur - właściwie to nie są nijak wrażliwe tylko całe w żyłkach. Aż zielone he he he :-D
A jak Ty się czujesz? jak dzidziuś? Kiedy kolejne usg? :-)

A dziękuję , czuję się dobrze , tylko przez to leżenie to zadyszkę nawet po prysznicu mam hehehehe, kolejne usg dopiero 02.04.2012 więc długo muszę poczekać.

a fotkę z usg wam pokazywałam?

reklama
Kariin bedzie dobrze, bądź dobrej mysli, najważniejsze jest endometrium... bo jeżeli dochodzi do owulacji to jeszcze musi dojsc do zagnieżdzenia to endo musi miec ok 8 mm:)

Monis gratuluje jeszcze raz:) czyli termin masz na listopad jeszcze czy juz grudzień??

Alebur
dobrze, ze wsio ok :) ciesze sie bardzo:)

dzięki Pajeczko :)

no to nadrabiam zaległości

dzidzia 11tydz.jpg

Alebur - znów się wzruszyłam jak na usg Ani. Piękne maleństwo, uwielbiam oglądać takie zdjęcia, są cudne! Czy to na dole to małe nóżki???

po lewej to główka , po prawej brzuszek , nóżki się schowały , a ta kreseczka po lewej to rączka , tak jaby palusek w buzi miało

reklama
Do góry