Ojojojoj... właśnie skosiliśmy trawę przed domem. Uffff. Trochę ruchu było, to spać będzie fajniej. Jutro zrobię porządek z grządkami, i posieję troszkę warzyw. Najbardziej zależy mi na ogórkach gruntowych. Reszta jest na dalszym planie :-)
reklama
enya81
Fanka BB :)
Moniś, współczuję bólu głowy...pij dużo wody- powinno przejść, a przynajmniej się zmniejszyć...gratuluję posytywnego wyniku testu...
dziewczyny czy któraś z Was może pomóc mi z moim wykresem? czy może aż trzy razy wyjść negatywny test? obawiam się nawet czy nie mam podwyższonego poziomu prolaktyny, ale czy ona nie wyklucza przypadkiem podniesionego poziomu progesteronu o czym świadczy moja podwyższona temperatura?
Dotkass jeśli chodzi o prolaktynę -żeby mieć pewność czy jest podwyższona musiałabyś zrobić badanie z krwi, w sumie możesz w każdej fazie cyklu boi ona niewiele się zmienia. Jeśli jest za duża to faktycznie blokuje owulację. Co do Twojego cyklu - to cóż, tak jak mi lekarz powiedział że organizm to tylko organizm i zawsze mogą pojawić się jakieś zaburzenia. Żeby mieć pewność co do ciąży powinnaś iść na betę. Życzę powodzenia!!!
enya81
Witam o 7.30 zrobilam test ani cienia nie ma
o 10 dostałam @ na dodatek jestem tak chora ze nie mam siły na nic..
Dziewczynki dziekuje za wsparcie
Siwa przykro mi bardzo - ja też raz tak miałam, że się napaliłam a potem była doopa. Ale ja już zaczęłam myśleć że to tylko kwestia czasu u nas z tym dzieciątkiem, tylko o tą cierpliwość trudno....
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
enya81, piękne dzięki...we wtorek jadę zrobić bete, potem niezależnie od wyniku zapisuję się na wizytę to ginka...i albo będziemy się cieszyć, albo będziemy robić badania i robić tak, żeby było dobrze
:-)
:-)A ja dopiero się obudziłam! Wow! Po 8 ! na dodatek M przyniósł mi śniadanie do łóżka ! Ale mam fajną niedzielę :-)
I znów miałam głupie sny. Nie pisałam Wam, ale od kilku tygodni śni mi się prawie codziennie że robię testy ciążowe i wszystkie są pozytywne. i tak mi jest fajnie w tym śnie... Dopóki nie otwieram oczu i uzmysławiam sobie że to był tylko sen :-(
I znów miałam głupie sny. Nie pisałam Wam, ale od kilku tygodni śni mi się prawie codziennie że robię testy ciążowe i wszystkie są pozytywne. i tak mi jest fajnie w tym śnie... Dopóki nie otwieram oczu i uzmysławiam sobie że to był tylko sen :-(
enya81
enya81, piękne dzięki...we wtorek jadę zrobić bete, potem niezależnie od wyniku zapisuję się na wizytę to ginka...i albo będziemy się cieszyć, albo będziemy robić badania i robić tak, żeby było dobrze:-)
Pewnie że tak :-) Ja od jutra mam monitoring i jestem bardzo ciekawa jak to będzie...Ale czy to ma sens biorąc pod uwagę że mój mąż przyjedzie dopiero 20dc??? Nie wiem...Ale powiedziałam "a" to trzeba powiedzieć "b"
Może jednak się uda i owu będzie znowu tak późno...oby, chociaż ja jakoś tak średnio wierzę bo już kilka razy w tyłek dostałam jak się napaliłam. Mou ja dzisiaj wstałam o 9:00 -wczoraj do 2:00 miałam gości ale i tak czuję się wyspana:-) Zaraz pędzę na bazarki kupić tej mojej gwieździe jakieś cienkie rajstopki bo ciepło się zrobiło i nie ma w czym chodzić ;-)
Dotkass
Witam Was dziewczynki,
MOUSEFISH- cudnowna pobudka :-), a co do snów, ja ostatnio miałam taki, że dostałam @ i zaczęłam strasznie płakać, aż się obudziłam...nie wiem co gorsze, współczuję "koszmaru" bo jak to inaczej nazwać...oby sny się skończyły, a przemieniło się to w real
enya81, trzymam mocno kciuki za "wstrzelenie się" w termin owu i zafasolkowanie
:-)
a my przed chwilką dopiero do domku weszliśmy, porządki na ogródku po zimie prawie dobiegają końca :-) teraz obiadek, a potem może kiełbaska z grilla, zobaczymy bo trzeba się ruszyć do sklepu po nią
a u mnie temp spadła na 36.8, więc i w tymcyklu tak dla mnie wiarygonym du.pa znów
, aczkolwiek @ jeszcze brak
MOUSEFISH- cudnowna pobudka :-), a co do snów, ja ostatnio miałam taki, że dostałam @ i zaczęłam strasznie płakać, aż się obudziłam...nie wiem co gorsze, współczuję "koszmaru" bo jak to inaczej nazwać...oby sny się skończyły, a przemieniło się to w real
enya81, trzymam mocno kciuki za "wstrzelenie się" w termin owu i zafasolkowanie
:-) a my przed chwilką dopiero do domku weszliśmy, porządki na ogródku po zimie prawie dobiegają końca :-) teraz obiadek, a potem może kiełbaska z grilla, zobaczymy bo trzeba się ruszyć do sklepu po nią
a u mnie temp spadła na 36.8, więc i w tymcyklu tak dla mnie wiarygonym du.pa znów
, aczkolwiek @ jeszcze brakA ja widzę że zrobiło się bardzo niedzielnie, bo wszystkie oderwały się od klawiatur he he :-)
Fioletowa - ciekawa jestem jak u Ciebie sprawa w pracy wygląda? Była już wypłata?
Alebur - co z łożyskiem? Kiedy do domu wychodzisz?
Fioletowa - ciekawa jestem jak u Ciebie sprawa w pracy wygląda? Była już wypłata?
Alebur - co z łożyskiem? Kiedy do domu wychodzisz?
reklama
Dotkass
Dzień dobry,
U mnie tempka znów skoczyła...tak sobie proóbuję skojarzyć czemu wczoraj spadła i chyba nie zbyt dobrze spałam, ale czy to może mieć znaczenie, nie wiem...cóż jutrona bete jadę
Miłego dnia
edit: noto chyba beta będzie nie potrzebna :-(
U mnie tempka znów skoczyła...tak sobie proóbuję skojarzyć czemu wczoraj spadła i chyba nie zbyt dobrze spałam, ale czy to może mieć znaczenie, nie wiem...cóż jutrona bete jadę
Miłego dnia
edit: noto chyba beta będzie nie potrzebna :-(
Ostatnia edycja: