natalia_eg
Fanka BB :)
Magda a ile Zosia miała jak przeprowadziliście zabieg i jak go zniosła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oszaleje!!! Czemu to moje dziecie tak się drze całymi dniami![]()
Łączę się w bólu z padającymi na twarz ze zmęczenia. Książe ciemności odstawił dzisiaj już trzy awantury od 4 do 5,30, później od 6,30 do 8 i ostatnią od 10 do teraz. Przy takim trybie życia antykoncepcja jest mi zbędna, bo ochota powróciła, ale jak tylko przykładam głowę do poduszki to zapadam w głęboki sen i tylko ryk Młodego jest mnie w stanie z niego wyrwać. Belzebub śpi więc może uda mi się wciągnąć jakieś śniadanko. Jejciu jak ja wam zazdroszczę tych grzecznych dzieci![]()
Dziewczyny, któraś z Was pisała o problemie z ropiejącym oczkiem i wizycie na ip i kropelkach które podziałały. Co to były za krople? Mój Adaś dostali floxal ale nic nie pomaga, a ja już nie mogę patrzeć na biedne oczkoprzemywałyście dodatkowo czymś i robiłyście masaż?

tyle, że dziś już nie o szczepienia chyba chodzi bo na ręce nie chce tylko w wózku wyje hahaahha i ewidentnie zasnąć nie może.......a matka nic nie robi tylko buju buju wózeczek...

Łączę się w bólu z padającymi na twarz ze zmęczenia. Książe ciemności odstawił dzisiaj już trzy awantury od 4 do 5,30, później od 6,30 do 8 i ostatnią od 10 do teraz. Przy takim trybie życia antykoncepcja jest mi zbędna, bo ochota powróciła, ale jak tylko przykładam głowę do poduszki to zapadam w głęboki sen i tylko ryk Młodego jest mnie w stanie z niego wyrwać. Belzebub śpi więc może uda mi się wciągnąć jakieś śniadanko. Jejciu jak ja wam zazdroszczę tych grzecznych dzieci![]()
. Przecież ja nie mogę spędzić życia z dzieckiem na rękach:-(. Czy któraś z bardziej doświadczonych mamuś tak miska i udało jej się z tego wybrnąć? Chcę przerwać tę sytuację bo im dłużej to będzie trwało, tym ciężej Emmę będzie oduczyć. Poradźcie coś.