• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas też dzisiaj pierwsza marcheweczka. Po minie Juliusza wnioskuję, że raczej mu smakowała.

Evelinka super, że szyna już ściągnięta.

Silikonową szczoteczkę mam i ja, ale też z niej nie korzystam. Może jutro sprubuję skoro już mi przypomniałyście o jej istnieniu.

No i oznaki ząbkowania są i u nas, ale czytałam, że mogą trwać wiele tygodni więc nie nastawiam się na rychłe zakończenie marudzenia.

Wiecie może kiedy można podać surowego banana lub jabłuszko w takiej specjalnej siateczce?

reklama
Agunia ja już dawałam banana i jabłko tylko skrobane łyżeczką a do siateczki wkładałam maliny i bardzo mu smakowały tylko nie wiem czy go nie uczuliły zaczekam kilka dni i zobaczymy.

Sąsiad z góry kolegów sobie zaprosił bo muzykę słychać pewnie na całym osiedly ich krzyki i co drugie słowo na "K.." ja o spaniu mogę zapomnieć a jak mi małego obudzą to jutro zęby straci! A mnie jeszcze tak brzuch boli ajjj

Witam :-)
Nie wyspałam się, ale nie dlatego że mała mi nie dała spać Chciałam poczytać wieczorem książkę, bo w dzień nie mam kiedy no i czytałam do 2 aż ją skończyłam :rofl2:

Agunia ja dawałam skrobane jabłko.
A o tych siateczkach nie wiedziałam, ale już obczaiłam i będę szukać przy najbliższych zakupach.

Ancona ja sama nie wiem jak to jest z bananami, niby piszą że można dopiero po 8 miesiącu, a kupiłam słoiczek z bananem i jest po 4 :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry