• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

no w koncu Mlody zasnał to mam chwilke zeby cos napisac :)

u nas noce paskudne, choc juz lepsze bo spi do 5-6 rano a nie budzi sie o 3 i koniec nocki :) takze pobudki co 2-1h ale od 21 do rana, bez dłuzszego wstawania na zabawe :)

ja chodze caly czas na cwiczenia ale nadal jestem nie zadowolona ze swojej figury. Musze popracowac nad soba, choc z Mlodym jakos mi ciezko to idzie. Ale nie powiem - na cwiczeniach jest juz ok, chyba sie przyzwyczail do innych dzieci i juz niemal kazde cwiczeni pozwala mi pocwiczyc. Jest najmlodszy w grupie wiec tez nie bede go zmuszac :) jak chce to skaczemy sobie chwile razem na pilce, trener jest wyrozumialy bo sam ma dwa male brzdace w domu i wie jak to jest :)

u nas w koncu po chrzcinach, ale przed wakacjami. Jesli macie jakies uwagi i sugestie dla matki karmiacej piersia przed wakajami w Grecji to bede wdzieczna. Wiem ze w trakcie lotu przy starcie i ladowaniu powinien byc na piersi lub jesc z butli. Wiem o pieluchach do pływania i kremie na słońce :) czy cos jeszcze? :)

ja dzisiaj zaczelam lekcje z Maluchem - udzielam korepetycji. I nwet nam jakos idzie, mam ok 30 min pomiedzy lekcjami wiec go nakarmie, pobawie sie z nim i kolejna lekcja. no i zobaczymy co na to uczniowie, ale w mojej ocenie nie jest zle. No i ja mam jeszcze inne zajecie niz tylko dom i Maluszek:)

milego wieczorku dla Was!

reklama
LOKA ale super,Grecja jest piękna ja 10lat temu dostałam tam pierścionek zaręczynowy.Na plaży przy zachodzie słońca,hih;-)

EDYSIEK ciekawe ile Kinga pośpi po mm,moja zjada na noc 180mm z kleikiem i wstaje koło 1 już głodna:-p,ale ona wiecznie nienażarta.

Edysiek trzymam kciuki żeby pospala. Bo nam 130 mm z dwoma łyżeczkami kleiku starcza max do 24. Siakies te dzieci felerne niektóre.. i naprawdę zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej.. choć wczoraj i dziś udało się Młoda do 20 przetrzymać a nie ze o 19 juz śpi.. może się trochę przestawi..

Milenka a ile dajesz kleiku na 180? I który? Ryżowy czy kukurydziany? Bo my kukurydziany.

madzikm dzieki, ja narazie chyba nie bede kupowac ale wezme to pod uwage :)

Zrobiłam 150 mm, Kinga wypiła ze 120 i zasnęła.Ciekawe jaka nocka będzie.

u nas bez róznicy czy mm czy z piersi - spi tyle samo i nie raz robilam juz test. To co wydłuza sen do ok 3h to kaszka kukurydziano- ryzowa, ale daje tylko po kąpieli i to co kilka dni zeby go nie przyzwyczaic za bardzo. Reszta nie daje rady :)

LOKA ale super,Grecja jest piękna ja 10lat temu dostałam tam pierścionek zaręczynowy.Na plaży przy zachodzie słońca,hih;-)

EDYSIEK ciekawe ile Kinga pośpi po mm,moja zjada na noc 180mm z kleikiem i wstaje koło 1 już głodna:-p,ale ona wiecznie nienażarta.

ale romantycznie..no ja bylam narazie na Kosie ale teraz Kreta przed nami. No i ja juz raczej pierscionka zareczynowego nie dostane :)

Loka ja byłam dwa razy na Krecie. Baaardzo mi się podobało :) szczególnie ze pierwszy raz w podróży poślubnej.. będziecie jeździć i zwiedzać? Bo jak się autko pożycza to jest co zobaczyć.a w który rejon jedziecie?
Udanych wakacji !!

Kroczek - nawet mi nie mów o wypadaniu włosów :( ja jak gumką zawiazywałam na 3 razy to teraz na 5 :( normalnie garściami :( jak będę niedługo w Polsce idę się obciąć "na Kożuchowską". Przynajmniej mniej bede je widziec jak wypadają :D

Agunia - coś w tym jest bo mój jak przesypiał całe noce to teraz 2-3 pobudki. Mam nadzieje, że szybko to minie.

Nie wiem co komu bo padnieta dzisiaj jestem.

Miłej nocki

Hejka przepraszam ze nie podpisuje ale padnięta jestem strasznie ale teraz wiem dlaczego :-) mojej Niuni wyszedł pierwszy ząbek na dole :-) dlatego taka maruda była :-)

Uciekam spać, jutro postaram się nadrobić wpisy :-)

reklama
Gratulacje Evelinko dla Zuzi za ząbka:-)

Edysiek oby Mała pospała:-) Mój dziś dostał 180ml z kleikiem kukurydzianym ale tak bardziej na smaka niż żeby zagęścić:-) Swoją drogą wczoraj zrobiłam sobie sama ten kleik na zwykłym mleku i bardzo mi smakował:-D:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry