TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Dobra przyznaje się-nie doczytałam o co chodzi z tymi kasztanami
:-
zawstydzona/y: Że włożyć pod łóżeczko i dzieć będzie spał?? Jeśli tak, to szukam jutro kasztanów
Słuchajcie, któraś kiedyś pisała, że wie coś o refluksie u dzieci-poproszę o ten link-starszak chyba go ma
Dostał katar i kaszel, a jak podałam lek na refluks to kaszel jakby bardziej mokry.....
:-
Słuchajcie, któraś kiedyś pisała, że wie coś o refluksie u dzieci-poproszę o ten link-starszak chyba go ma

Dostał katar i kaszel, a jak podałam lek na refluks to kaszel jakby bardziej mokry.....
A teraz leży z nami w łóżku i odpoczywa, bo pomagał robić tacie kawkę.
Pierwszy raz płakałam z bezsilności razem z Kubusiem:-( Mąż z teściem remontują dach w domu i chcąc nie chcąc robią to głośno. Kubuś nie mógł usnąć i tak mi się rozpłakał że aż się zanosił. A ja na męża i teścia nie mogłam nakrzyczeć bo leje się na głowę jak pada więc musieli robić, na spacer nie mogłam wyjść bo obiad mi się gotował i nie mogłam go wyłączyć, Kuba płacze bo nie może zasnąć a ja bo po wczorajszym dźwiganiu go boli mnie bark i nawet nie mogłam go dobrze na ręce wziąć i przytulić. W końcu oboje ryczeliśmy