Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

... A potem albo odrazu idzie spać, albo marudzi i biorę go do łóżka ( niestety moje dziecko ze mną nie zaśnie
.. ) wogóle w naszym łóżku nie chce spać, więc tylko poleży trochę i jak marudzi że jest śpiący to muszę włożyć go do spacerówki
i śpimy do 11:00. Nie mogę go nauczyć spania w dzień w łóżeczku.. w nocy nie ma problemu, kąpiel butla buziak i śpi max o 20:00 ale w dzień tylko w wózku.
nie są wcale takie drogie, w rossmanie wszystkie obiadki za 3,59 a deserki po dwa coś... ale w innych sklepach taniej można trafić, i póki co mój mały zajada wszystkie bez wyjątku do końca
ja sama jak je próbuję to mi smakują ;-)
... z siadaniem też nie bardzo, bo jak złapie za ręce to się podciągnie ale kiwa się strasznie, a sam to wcale pionu nie łapie... Wiem, że każde dziecko ma swój czas i nie mam zamiaru go popędzać, ale coś mi się popsuł jakiś czas temu bo nic nie chce ćwiczyć
, na brzuch przekręcał się dwa dni i od tamtej pory ma w nosie, na plecy nie potrafi się przekręcić, ogólnie nie chce leżeć na macie, teraz to tylko chce siedzieć w leżaczku i gapić się na mnie bez sensu 
...
.. szczęście że mąż był to mu pokazałam żeby go zabrał
! Ale jak byśmy sami byli to masakra