Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzisiaj postaram się ją jak najdłużej przetrzymać i zobaczę.
Nawet sama widziałam, że te moje cycki takie jakieś ciapowate się zrobiły i nie produkowały za dużo mleka, wcześniej jak karmiłam z jednego to z drugiego ciekło tak, że pieluchę musiałam podkładać a potem już nic.
.Widzę że twoja mało nie je,moja zjada mleka 160 a na noc 210 a jest miesiac starsza,chyba ma skołonności do tycia no i jej idzie wszystko w brzuch.Jest to problem bo jak próbuje sie schylić żeby podniesć zabawkę np to rzyga okropnie bo go zgniata,lekarka kazała mnie dawać jeść ale ile mam dać 120?w tedy nie poje sobie.Wczoraj ubrałąm jej spodnie do lekarza to jak ją posadziłam sobie na kolanach to chlusnęła przez cały korytarz,moze chodzić tylko w getrach
,myślałąm czy to nie refluks ale tak sie dzieje tylko przy ugniataniu brzucha i dlatego cieżko jej fiknąć bo aż sapie ze zmęczenia,chyba na odsysanie tłuszczu muszę ja, zabrać,mi by też się przydało