reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

widzę, że wcielenie diabelskie ogarnęło znaczną część maluchów. Nasza też łaskawa dziś dla matki nie była. Pobudka po 5, spanie po 30 minut i budzenie z rykiem. Kosmos...
Nie pamiętam, co komu, wybaczcie, dziś zasypiam na stojąco.

Madzikm moja też nie ma kiecek ;)

reklama
U mnie Julko też już śpi, ale rzuca się przez sen strasznie i pewnie zaraz urządzi pobudkę. A najgorsze jest to, że dzisiaj widziałam moje dziecko jedynie jak ryczy. Nawet jednego głupiego uśmiechu nie przesłał stęsknionej matce :no:

Milenka wizyta ok?

Ancona super, że pierwsze samodzielne szamanie przebiegło dobrze.Spróbuj też z gruszką, bo są teraz miękkie i słodkie.

Ostatnia edycja:
AGUNIA nie tak do końca mamy skierowanie na rehabilitację vojtą i ma zakaz siedzenia,żadnych leżaczków,krzesełek ma cały dzień leżeć.Poradzi mi ktoś jak zmusić 8miesieczne dziecko do leżenia?szkoda gadać

A to dla poprawy mojego chumoru. Co prawda nie kiecka i chyba muszę stwierdzić że jestem uzależniona od zakupów dla córci,ale jak chodzę z synem to jemu też muszę coś kupować bo zazdrosny;-)

Załączniki

• 20141113_210226.jpg
    20141113_210226.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
bo ma asymetrię,kręcz szyjny i siedzenie to jeszcze obciąża,ale włąśnie nie ma opcji tak duzego dziecka nie sadzać,bo ona tylko by siedziała zwłąszcza ze robi to samodzielnie,więc niestety nie jestem wstanie się zastosować do wytycznych i znowu na jej szkode.
Madziolina 17TEGO SKOŃCZY 8MIESIECY

reklama
Milenko - ale jak to cały dzień leżeć :szok:
Przecież Milena tak ładnie siedzi, w czym to przeszkadza? Nie rozumiem i współczuję:-(. A rady nie mam no bo jak powstrzymać małą od robienia rzeczy, którą na pewno lubi:no::-(

Do góry