• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas też noc w miarę, bo spała ze mną. Zaliczyła jakieś 4 pobudki. Próbowałam ją uspać bez cyca to jedno ciumkanie nam odpadło, ale 3 się odbyły.

Rila oby dzieciaki się uchowały.
Agunia współczuję nocy.
Mika popsikaj mu tantum verde jak masz.

A można tantum u małego dziecka ? Zreszta doszedł dziwny kaszel wiec ide z nim prywatnie do pediatry, oczywiście jak sie dostanę.

reklama
Nam lekarka dała. Jest też zamiennik nazywa się uniben jest słodszy w smaku i nie taki miętowy. Spytaj lekarza, będziesz wiedziała na przyszłość, bo każdy lekarz ma inne zdanie.

Agunia wspolczuje nocy. No to Julek dał popalic.
Mika zdrowka dla Filipka.Rila dla Was tez zdrowka. Bierz aspiryne i pod pierzyne, moze jeszcze sie uratujesz no i oby chlopaki nie załapali.

Witam :-)
Cały dzień czekałam na księdza, ale w końcu się doczekałam i spokój ;-)
Noc taka sobie, próbowałam ją przetrzymać z jedzeniem, bo wstała na mleczko o 1:30 i obudziła się drugi raz już o 3:30, przetrzymanie nic nie dało, wzięłam ją nawet do siebie, ale tak się kręciła że po pół godzinie dostała flachę i poszła spać.
U nas chyba to wina tego, że w dzień nie je za dużo i nadrabia nocą.

Mika, Rila
zdrówka.
Moja też coś zaczyna kaszleć, chyba jutro się przejdę do lekarza, bo i tak miałyśmy wybrać się na bilans to przy okazji załatwimy.
Pawik na szczęście się nie powtórzył, obstawiam ze najadła się czegoś z podłogi, bo ostatnio robi za odkurzacz, a mimo ciągłego sprzątania i tak zawsze coś sobie wynajdzie :-p

Hej:)

Dziewczyny zdrówka dla wszystkich kaszląco-kichających i dla chorych dzieciaczków też.
Co do nocek to standardowo dwie pobudki na flachę. Niestety to głód go budzi bo dostanie butlę, wychlipie wszystko i momentalnie usypia:) Dodatkowo pieluszki mokre więc przewijam co go rozbudza jeszcze bardziej i wtedy jest płacz za butlą.

Myślałam, że jak wyjdą górne jedynki to będzie chwila spokoju ale gdzie tam kolejne ząbki się pchają a śliny jest od groma wszędzie i na wszystkim.

Ja egoistyczne pochwałę się zakupami bo mnie cieszą ogromnie,pajac pingwin do spania i super piękna sukienka albo na komunię albo wesele. Doczytam was wieczorem bo cały dzień mnie nie było i odpisze.

Załączniki

• 20150107_164133.jpg
    20150107_164133.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 73
  • 20150107_164115.jpg
    20150107_164115.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 104
  • 20150107_162952.jpg
    20150107_162952.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 71
Loka- gdyby nie maluchy to tak bym zrobiła, ale niestety nie ma opcji. Mam pomoc ale jedna osoba nie da rady z nimi :-(

Nie obyło się bez wizyty u lekarza z jednym. Jakoś tak zaczął kaszleć dziwnie i sama nie wiedziałam czy udaje czy coś mu jest. A że jestem chora to się umówiłam na wizytę bo spanikowałam. Na szczęście osłuchowo czysto ale lekarka stwierdziła że ma katar i on po gardle które jest lekko zaczerwienionespływa. Stąd kaszel, bo go drażni. Dostał drosetux, calcium, nasivin na noc i inhalacje solą fizjologiczną. Drugi prewencyjne bo mi kichać zaczął to samo tylko bez drosetuxu. Mam nadzieję że będzie ok.

Mika - oby u F. nic poważnego się nie rozwinęło.

Milenka - superaśny ten pingwin!

reklama
No wlasnie ja swojemu tez wlasnie inhalacje zrobilam bo juz mam dosyc tego jego harczenia. U niego jak sie zacznie katar to trwa 2-2,5 tygodnia :-(

Mika tantum verde mozna u takich maluchow. A co Ci lekarz powiedzial? Jak tam kaszel?

Milenka super zakupy. Ja na razie zapasy ciuchow mam wiec nie szybko bede szalec zakupowo.

Jeszcze troche i biore sie za kapiel chlopakow. Maz znow w delegacje pojechal wiec musze ich ogarnac. Dobrze ze mama jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry