• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila lepiej sprawdzić coś dwa razy niż potem żałować:tak:

Milenko pingwin superaśny i na pewno miluteńki i cieplutki do spania:) A sukienka urocza i przez chwilkę pożałowałam, że nie mam dziewczynki;)

U nas powoli chyba muszę garderobę Kuby zacząć wymieniać bo się Księciunio ledwo mieści w niektóre ciuszki:)

Spadam pod prysznic bo potem czeka mnie randka z żelazkiem:crazy:

Ale sie chorobowo zrobiło,zdrówka dla wszystkich przeziębionych,byle do wiosny.

MIKA można spokojnie tantum a uniben pediatra poleciła kolezance na ząbkowanie,podobno działa duzo lepiej niż maście,muszę wypróbować .

EDYSIEK ale Ci dobrze że masz księdza z głowy,u mnie jak na złość dopiero 26 i choinka tyle czasu misi stać i kusić małego łobuza.

KROCZEK moja też jednak jest głodna w nocy i moje próby od tygodnia nic nie dają,tzn czasem skończymy na 1butli nocnej ale kosztem mojego nie spania,bo jak jest głodna to budzi się co 10minut a ja już siły nie mam,zwłaszcza że dam butlę to zasypia bez mruknięcia na 3-4h.Pieluchę też zmieniamy bo inaczej rano wszystko zesikane.
Tak pingwin polarkowy,moja jest zmarzlaczkiem.

AGUNIA obstawiam że to jednorazowy wybryk był,bo Julek głodny a On byle czego nie zje:-D,masz odpowiedz na swoje myślenie z wieczora,trzeba było jednak obudzić i dać kolację:-p.

Ostatnia edycja:
A moje chlopaki spia juz jakis pol godziny :-) a ja mam wolne bo udalo mi sie poprasowac w ciagu dnia. Posiedze pewnie jeszcze troche a potem skorzystam z blogiej ciszy i braku meza i wskocze pod kolderke.

Ja egoistyczne pochwałę się zakupami bo mnie cieszą ogromnie,pajac pingwin do spania i super piękna sukienka albo na komunię albo wesele. Doczytam was wieczorem bo cały dzień mnie nie było i odpisze.

super zakupy :)

Edysiek u nas ksiadz jutro, ale nie wiem czy bede bo mam kilka rzeczy umowionych i nie wiem czy uda nam sie przestawic.

Macia ale ci zazdroszcze. U nas kapiel dopiero ale nie licze na sen przed 23.

A moja mnie dziś zaskoczyła. Wstała z popołudniowej drzemki nie w humorze, jak zawsze i zaczęła tak cmokać. Pojechałyśmy po Młodego i zajrzałam do koleżanki, a ona nadal tak. Wróciliśmy do domu, mąż dał jej deser, a ta znowu, dał pić i dalej to samo. Wzięłam ją na ręce, a tami pysiula do cyca i to z takim zapałem, że w końcu jej dałam. Matko, jaką błogość miała na twarzy :)

A wiec tak, jest ok ufffff, pediatra kazał właśnie tak jak pisałyście używać Tantum. Nic innego nie przepisał. Kaszel mu ustąpił wiec chyba dziad mały udawał żeby go nosić na rękach. Katarku już prawie nie ma. Nie wiem czy wcześniej pisałam, że wyskoczył na ustach i języku biały, jednolity nalot i prawdopodobnie to od inhalacji solą bo F sam się inhalował i wkładał do buzi i trzymał, jak mu chciałam zabrać to sie darł ....wiec trochę tych inhalacji było wiec to też mogło poskutkować tą chrypką. Podsumowując nic sie nie dzieje niepokojącego ale oczywiście obserwować i uważać z inhalacjach solą.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na szybko bo gosci niespodziewanie mialam. Umieram chyba- wszytko mnie boli wiec albo cos mnie lapie albo to nerwy(obstawiam nerwy bo jesc nie moge).
Rano jade z Igorem na pobranie krwii wiec trzymajcie kciuki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry