Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) ciągle noszę go... Odstawiony na podłogę ciągle chce wstawać, najlepiej przy czymś niebezpiecznym jak np. próbując podciągać się za róg obrusu, szuflady czy drzwiczki od kuchenki. Mi zrobić nic nie da, bo ciągle się po mnie wspina... Wcale nie umie się sam sobą zająć jak jest w pobliżu, jak jest tatuś a ja znikam to nawet umie się czymś zająć ale jak tylko znajdzie mnie w zasięgu to nie ma nic bardziej interesującego.
A najlepsze jest to, że my mieszkamy w środku wsi i one wlazły od strony głównej drogi. Pod dom nie podeszły, bo mamy psa przy domu, ale kawał trawnika zryły.
Poszalej sobie dzisiaj ;-) Pamiętam jak mi pierwszy drink smakował po długiej abstynencji 
Może to wynika z tego, że ruszając się spala więcej kalorii
No ale dziecko chyba powinno coraz mniej jeść w nocy. Nie wyobrażam sobie takiego wstawania i potem pobudka o 5 rano do pracy