• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia - początek zapalenia oskrzeli :/ i żeby nie poszło na płuca dostał właśnie ten antybiotyk.

Ale co ....humor mu dopisuje bo zamiast zasnąć około 20 padł dopiero przed chwilką.

Mika wspolczuje choroby i trzymam kciuki zeby szybko przeszlo. No i spokojnej nocy zycze.

Ignas jest tak przytkany katarem ze szok. Juz mi sie koncepcje kuracji koncza. Dzisiaj przeszlismy na krople z antybiotykiem bo katar gesty i zielonkawy sie zrobil. A teraz spi z wlaczonym nad glowa nawilzaczem i chyba mu troche lepiej z nosem. Za to pare minut temu zakaslal tak nieladnie a potem zaczal przerazliwie plakac ze az mi cisnienie skoczylo a przed oczami stanela czarna wizja zapalenia krtani. Na szczescie uspokoil sie przy cycu i spi. Ale cos czuje ze czeka mnie nerwowa noc....

Truskaskowa ha zrobilabym... gdybym go miala! Niestety (a raczej na szczescie) Tymek mi nigdy nie chorowal poza kilkoma katarami ktore ustepowaly po 2-3 dniach. Wiec nie mialam potrzeby kupowac lekow. Baa nawet inhalatora nie mialam. Kupilam dopiero przy Ignasiu jak mu poprzednio tez ponad dwa tygodnie sie katar ciagnal. Widze ze on juz tak ma. Bedzie go tak zatykalo przy kazdym katarze. Oby tylko nic sie z tego nie rozwinelo.

reklama
Mika, Marcia - zdrówka dla chłopaków! Żeby jak najkrócej chorowali!
Przy katarze i kaszlu oprócz inhalacji ja jeszcze kupiłam Oil of Olbas dla dzieci, zawiązałam pieluszkę na łóżeczku i przed spaniem 4-5 kropli na nią zdawałam oprócz tego Vicks vaporub na podeszwy stópek + obowiązkowo ciepłe skarpety.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry