• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia, Katjuszka pewnie jej nudno. Staram się zmieniać jej otoczenie, z pokoju do kuchni, czasem do pokoju siostry, nawet do wc ze mną chodzi ;-)
Ona też z chęcią by ciągle dreptała, a raczej udawała że drepcze, bo jeszcze nawet nie stoi. Więc chodzenie z nią wygląda tak, że ja ją trzymam a ona wisi i tylko lekko dotyka stopami podłogi. Mój kręgosłup już ledwo zipie :eek:

Milenka
daj znać po wizycie.

reklama
U nas byly goraczki do 40 stopni i nad ranem wymioty. Potem wszystko wracalo do normy. Ostatni raz mielismy to dziadostwo w listopadzie i oby juz nie wracalo.
My wczoraj u pulmonologa bylismy i..nwiem ze nic nie wiem. Dr stwierdzila, ze krtan byla wirusowa. Dala leki i kazala wybrac sie jednak do laryngologa na badanie trzeciaka( a myslalam, ze nas to ominie).

Milenka moja bratanica ma dokładnie tak samo. teraz ma już 17 lat, a nadal ma taki akcje, że wieczorem i w nocy ma temperaturę, a rano wstaje i jest ok. Do tej pory nie wiadomo z czego to.

Ze spacerowaniem jest już za późno. Pokazaliśmy, że tak można i zasuwamy z nim po całym mieszkaniu. Całe szczęście mamy szelki do nauki chodzenia więc nie jest tak źle :-)

Katjuszka u nas poprawiło się właśnie od momentu kiedy dziecię zaczęło wstawać więc może i u was nastąpi poprawa. No i stwierdzam, że większość jego jęków wynika z nudów. Ma starych i nudnych rodziców, małe i nudne mieszkanie oraz głupie i nudne zabawki. Dlatego wychodzimy z nim jak najczęściej z domu i nawet do suszarni po pranie chodzi z nami. Zresztą suszarnia jest dla niego cudna, bo stoją tam mega fascynujące rowery i wiatrak :-)

Agunia Możesz polecić jakieś szelki? Bo ja na pewno chce coś takiego na potem żeby się nie bać ze pod auto wskoczy. A nie wiedziałam że do nauki są :)

Loka ja też dołączę się do dziewczyn i poradzę Ci zmianę godzin spania i kąpieli. Zrób to teraz póki możesz jeszcze go przyzwyczaić do różnych sytuacji bo im później tym gorzej będzie.
Milenko jak tam u lekarza?

Oj mój też szybko się nudzi zabawkami i co chwila muszę mu podstawiać nowe a najbardziej lubi komputery męża:)

Kroczek komputery, telefony, piloty to najlepsza zabawka Młodej i za nic nie da się oszukać starym telefonem, czy pilotem.

Dziecko padło mi na 3 drzemkę. Chyba choroba ją łapie. Nawet się nad nią zlitowałam i do piersi przystawiłam, bo dziś tylko ręce i nic więcej. Ciekawe ile pośpi?

Edysiek moja nie daje się położyć na 3 drzemkę, dlatego też pada o 18. Pospała 30 minut, bo durni sąsiedzi zaczęli w ściany napierniczać młotkiem, a jak tylko się obudziła to przestali.

reklama
U nas ze spaniem tez cienko. Do poludnia ok 40min, a po poludniu to roznie od 1- 3 h (gdzie 3h to raz na ruski rok). Potrafi nawet ok 18 pasc i nie ma zmiluj..... ale za to budzi sie rano ok 6 ( dzis wyjatek wstal o 1:30 i 5:30 ale spalismy na dole bo u siebie zwalczalam grzyba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry