AguniaGR
Fanka BB :)
TruskawkowaMamba a które dziecko starsze czy młodsze? Bo w sumie i jedno i drugie nie powinno.
katjuszkaa mamy takie szelki
Julek je uwielbia, ale póki sam nie chodzi prowadzając go nie pozwalamy mu stawać na całych stopach, a jedynie lekko dotykać palcami podłogi.
Zainspirowałyście mnie i od dzisiaj zaczęłam kłaść Julka tylko na dwie drzemki dziennie. Pierwsza była o 10 i trwała 1,30 h, a druga o 14 i trwała 1,15 h. Mam nadzieję, że na uda nam się to na dłuższą metę.
Viltutti (tfu tfu tfu) mój zdrowy.
My na nudy mamy zabawę w chowanego, tzn, ja się chowam, a Julek w szelkach z tatą wodzirejem mnie szukają, a jak znajdą to obowiązkowo muszę wyskakiwać z kryjówki z wielkim krzykiem i gonić Julka. Pisku i śmiechu jest przy tym co niemiara :-)
katjuszkaa mamy takie szelki
Julek je uwielbia, ale póki sam nie chodzi prowadzając go nie pozwalamy mu stawać na całych stopach, a jedynie lekko dotykać palcami podłogi.Zainspirowałyście mnie i od dzisiaj zaczęłam kłaść Julka tylko na dwie drzemki dziennie. Pierwsza była o 10 i trwała 1,30 h, a druga o 14 i trwała 1,15 h. Mam nadzieję, że na uda nam się to na dłuższą metę.
Viltutti (tfu tfu tfu) mój zdrowy.
My na nudy mamy zabawę w chowanego, tzn, ja się chowam, a Julek w szelkach z tatą wodzirejem mnie szukają, a jak znajdą to obowiązkowo muszę wyskakiwać z kryjówki z wielkim krzykiem i gonić Julka. Pisku i śmiechu jest przy tym co niemiara :-)