• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

U nas pierwsza nocka bez biegunki hurrraaa ale za to przed chwilą chciało pieluchę rozsadzić :/

F spał bardzo niespokojnie,co chwila sie wiercił i popłakiwał wiec znowu może coś w powietrzu jest.

reklama
Agunia - wszystkiego NAJ :-)
Ancona - dużo zdrowia dla Ciebie i Huberta.
Mika - mi tam wczorajsza pogoda pasowała, u nas było koło 10 stopni, słoneczko, jedyny minus to wiatr. Ale na dworze spędziliśmy prawie 2,5 godziny. Dziś trochę chłodniej, ale w miarę ładnie. Zobaczymy czy pogoda wytrzyma. A chyba faktycznie coś jest w powietrzu, bo moje dzieci niby zdrowe, a też niespokojnie śpią, obydwoje.
Edysiek - mi też Misiek już padł, więc dziś trzy drzemki murowane. Ale obstawiam, że ta nie potrwa dłużej niż 20minut.
Marcia - dlatego ja śpię ciągle z Miśkiem. Sam śpi jak zając. Od zaśnięcia do momentu aż ja się położę budzi się co 30min-godz. Jak śpimy razem od początku to tylko dwa razy na całą noc.

Ostatnia edycja:
AGUNIA sto lat.

U Nas ciag dalszy walki z gorączką,w nocy nie najgorzej zasnęła po 22 i obudziła się o 2 rozpalona oczywiście,dostała czopek,butlę picia i zasnęła koło 3 a o 6,30 powtórka:-(.Czy przy trzydniówce są aż takie wysokie temperatury?Gorzej jak się wykluczą obie teorie bo wtedy jak to określiła pani doktor będziemy szukać dalej,więc wnioskuje że ona też ma wątpliwości.A rano czekanie na siuski,ponad godzinę bo nic nie działało.

Milenka u mojego syna temp. Przy trzydniówce dochodziła do 40 stopni. Ciężko było ja zbić, dostawał wtedy paracetamol z ibuprofenem na zmianę. Temperatura utrzymywała się 3 dni.
Agunia najlepszego :)

Milenka, ja Ci absolutnie nie chcę ciśnienia podnosić, ale chcę zapytać czy lekarz rozpatrywał to gorączkowanie uwzględniając wszystkie problemy zdrowotne malutkiej? Może to jakoś powiązane jest.

Agunia, wszystkiego dobrego z okazji kolejnych 18stych urodzin :tak: i mam pytanie do Ciebie - czy jesteś w stanie podać mi namiar na ten przepis mówiący o tym, że można podjąć zatrudnienie w nowym miejscu pracy w czasie trwania urlopu macierzyńskiego.

reklama
DJMKA MAMBA to oby to było to,bo za chwilę było by z głowy.

VILTUTTI ale ona nie ma żadnych problemów zdrowotnych,przykurcz mięśni nie ma nic wspólnego z temperaturą czy jakimikolwiek chorobami.Jedynie fizycznie dziecko robi wszystko z opóznieniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry