• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Viltutti człowiekowi raz udało się coś załatwić bez problemu i zdziwiony jest, że tak można :-) Ciekawe co na to Olek :dry:

Katjuszka, ale tu nie chodzi o to że oszukuje się ZUS, bo posunięcie jest jak najbardziej legalne. Chodziło mi tylko o to że ZUSu nie informuje się o niczym, bo nie ma takiej potrzeby. Zresztą konsultowałam się w tej sprawie z centralą ZUS w Warszawie i przemiła pani przez telefon wszystko mi potwierdziła.

reklama
Dzień wesoły, co to moje dziecko dzisiaj wyprawiało to sama nie wiem skąd on siłę miał na wybryki. Cieszę się bardzo bo chyba wraca do formy. Jutro kończymy antybiotyk a w piątek do kontroli.

Zakończyłam dziś wizyty dentystyczne uffff jak fajnie !

Jakiś cały ten dzień był wesoły.

Viltutti - gratulacje decyzji ;)

Ja staram się nie spać z F. Jeszcze niedawno po nocnym karmieniu zostawał w naszym łożku ale ani on sie nie wysypiał ani my. Dopiero po 7 ląduje z nami.

Ostatnia edycja:
Agunia zdróweczka!

A ja tam śpię z Hubertem, męża ciągle nie ma a łóżko duże to nie ma tragedii ;-) gorzej jak tatuś w domu. A gdyby młody spał w łóżeczku to ja pewnie na stojąco przy nim całą noc bo tak jak ostatnio wstawanie co pół godziny to żadna przyjemność.

Pani dr była na wizycie w domu Hubert dostał trochę leków i w razie by było gorzej to wykupić antybiotyk ale wolałabym żeby przeszło mu bez a ja dostałam całą torbę leków w tym antybiotyk i mamy się wygrzewać. Hubert narazie tylko zaflukany po pas a mnie boli wszystko, najgorzej jest że jak leżę to mnie w klatce dusi i kaszle. Nocka znowu zapowiada się ciekawie :/ Niech w końcu porządny mróz przyjdzie i wymrozi to dziadostwo co jest w powietrzu bo ile można chorować. .

Ostatnia edycja:
Ancona zdrowka zycze. U nas to samo-kaszel i smary. Arti juz ok, Igor wychodzi na prosta a ja.....masakra.Kaszel i bol uwaga uwaga prawej strony gardla:/ Normalnie boli mnie prawa strona i to zaczyna sie wieczorek trwa cala noc, a rano przechodzi....mam w domu antybiotyk i zasranawiam sie czy juz brac czy jeszcze poczekac...

Kroczku my mamy matę skip hop zdecydowałam się na nią ponieważ jest wykonana z bezwonnej i bezpiecznej dla dziecka pianki EVA. Jest duża, dosyć gruba, wizualnie cieszy oko :tak: i nie martwię się że jak Hubert ją podgryza to że się czegoś nabawi.

Truskawkowa jak masz to bierz antybiotyk żeby Cię bardziej nie rozlożyło.

Ostatnia edycja:
Ancona, Truskawkowa zdrowka dla Was. U nas lepiej, ale nie idealnie. Mlodemu jeszcze cos w nosie slychac. Juz mu nie sciagam tylko nawilzam. Mnie tez cos troche z nosa leci. Tylko Tymek wyszedl z jelitowki i jakos sie trzyma.

Mika super ze udany dzien mieliscie. Oby na kontroli juz wszystko ok bylo.

Ancona - to faktycznie Cię chwyciła. Też jestem zdania że trochę mrozu by się przydało. Znając życie najlepsza zima będzie w marcu i kwietniu ;-)
A mój dziki zająć obudził się dziś przed 5 i za nic nie chciał zasnąć. A przed 6nie spała już też Oliwia. Biorąc pod uwagę że zasnęła po 22 to jakieś podejrzane. Teraz Misiek na chwilę zasnął, ale zanim wlaczylam Młodej baję, już było po spaniu. Chyba tylko ja jestem nie wyspana ;-)

reklama
Eh ja nocy nawet nie komentuje. Ale po przeczytaniu ksiazki poleconej przez katiusze jestem prawie pewna ze to zaden skok ani zeby. On po prostu nie umie sam zasypiac i potrzebuje do tego mamy. Najlepiej cycka ale tez nie koniecznie. Juz sama nie wiem co mam robic. Do tego jeszcze oko mniej boli. Chyba zapalenie spojowki mi sie przyplatalo. Oko cale czerwone i boli jak ruszam galka oczna. I swiatlo mnie strasznie razi i patrzec nie moge.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry