• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenko oj to was dziadostwo złapało :-( oby wyniki były coraz lepsze i okazało się że to nic z nerkami. Niestety przy zakażeniach układu moczowego i wysokich gorączkach to często idzie właśnie wyżej, nie tylko pęcherz. No i jeśli będzie wam nawracać to trzeba będzie zrobić badania pod kontem refluksu pęcherzowo-moczowodowego. Ale tak czy inaczej po antybiotyku powinna dostać furagin na jakiś czas i kontrole moczu raz w miesiącu. Niestety u dziewczynek takie zapalenia są zdecydowanie częstsze.

Ignaś padł szybko bo miał wczesną drzemkę południową a potem już go nie chciałam kłaść popołudniu. Za to Tymek jak to Tymek znowu cudował. A mnie głowa boli więc zaraz też się kładę.

Marcia mówiła już lekarka że po antybiotyku 3tygodnie furaginę po pół tabletki na noc.
Ja się zdołowałam,dostałam potwornej migreny i mam nadzieję że skonczy się tylko na tym bo mi już sił brakuje.

Milenka - trzymam kciuki, żeby antybiotyk szybko działał. I żeby to jednak nic poważniejszego. Ja mam/miałam refluks, ale trochę później wyszedł - jak miałam kilka lat. Na szczęście obyło się bez interwencji chirurgicznej i w sumie od dawna mam z tym jako-taki spokój.
Marcia - odpoczynek Ci się zdecydowanie należy. Nie wiem czy Cię to pocieszy, ale Oliwia urzęduje od 5;30, z jedną godziną drzemką ok 10 i jeszcze nie zasnęła...

reklama
Milenko - teraz doczytałam bo byłam w pracy. Oby tylko się okazało, że to nie problem z nerkami! Będę bardzo mocno trzymać kciuki żeby Milenka szybko wróciła do zdrowia! I dużo siły dla Ciebie, trzymaj się i nie załamuj, wszystko będzie dobrze!

Załamkę zaliczyłam dzisiaj jak wstałam rano i zobaczyłam wiadomości w TV. Wystarczy, że wspomnę, że mamy pokaźny kredyt w Polsce wzięty we frankach szwajcarskich :-(. Normalnie płakać mi się chciało. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała wrócić do pracy na cały etat.
Ehhh....choć i tak ludzie zarabiający w Polsce mają gorzej.
Idę spać.
Dobrej nocy foremki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry