• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zuzanka no to mnie pocieszylas ;-) a ja wlasnie mialam godzinna akcje niespania obu chlopakow. Wczesniej mlody budzil sie od 22-24 chyba 5 razy, potem w koncu usnal i spal do 3, usypial przy cycu ale obudzil sie Tymek i byl cyrk i juz zaden nie chcial spac. Teraz w koncu zapanowala cisza wiec jest szansa ze moze ze 2 godzinki snu jeszcze zlapie.

Madzikm ja nie ogladam wiadomosci wiec nawet nie wiem co sie dzieje. Ale trzymam kciuki zeby sie wszystko poukladalo

reklama
Milenka, jesteśmy z Wami, więc pisz :) Jak nie pomożemy to chociaż wysłuchamy. Ty twarda babka jesteś, ale trochę za dużo "atrakcji" masz...

Ja wczoraj byłam tak sponiewierana chorobą i gorączką że całe popołudnie przeleżałam w łóżku na granicy jawy i snu, a o 19 zasnęłam na dobre. Moje cudne dziecko, zrobiło minionej nocy 2 pobudki - po północy i o 3.30 - cud normalnie :-)

Witam :-)
Wczoraj udało się z 2 drzemkami, ciekawe jak będzie dzisiaj.
Noc też nie najgorsza, bo dwie pobudki na butlę, a tak spała ładnie.

O już się drze, chyba narobiła w pieluchę ;-)

Rety ile ja bym dala za dwie pobudki w nocy! Nawet trzy moglyby byc. Ale nie darcie sie co godzina albo i czesciej. Najgorsze jest to ze jak maz wraca na weekend to nawet nie moge z nim spokojnie wieczoru spedzic, bo sie mlody zaraz drze. A nawet jak sie nie drze to jestem tak zmeczona tymi nocnymi pobudkami ze sama padam wczesnie bo wiem co mnie czeka w nocy.

Milenka jak nocka?

Mika daj znac po kontroli.

Viltutti zdrowka dla Ciebie! Ale masz laskawego syna :-)

Marcia nocka rewelacja wstała raz po 2 na butlę i spała do 7,ale myslę że jest wu=ykończona gorączkami i dlatego lepiej śpi albo to jednak kwestia spania w wózku bo w łóżeczku nie zasnęła.

MADZIKM no masakra z tym frankiem,najgorsze że są rodziny co im braknie na spłatę kredytu i muszą sprzedać mieszkanie i się tułać,u nas na wsi po takiej podwyżce bodajże 3lata temu powiesił się bo nie wyrobił ze spłatą.

My już po zastrzyku,płakała okropnie mi też sie łzy polały że tak musi się męczyć.Muszę szukać gdzieś usg bo tam gdzie nas lekarka skierowała robia od 4roku życia:-(.

Milenka - w Krakowie w Ultramedica na ul. Piłsudskiego można zrobić, jedno z najlepszych urządzeń tam mają. Coś o tym wiem bo J ma problem z nerkami jak pamiętasz. Trzymam mocno kciuki żeby to nie były nerki!!!!!!!

Milenka dobrze, że noc lepsza, odpoczęłyście obie troszkę.

Marcia 2 pobudki tylko, bo od razu jak zaczęła kwękać to nie czekałam tylko dawałam butlę. Serio nie wyobrażam sobie, że moje dziecko mogłoby całą noc przesypiać bez jedzenia tak jak piszą w tej książce :baffled: Moja jest chyba jeszcze na to niegotowa.

Już zaczyna marudzić, a ja sama nie wiem co mam z nią robić :eek: Zaraz pakuję ją do wózka i idziemy na spacer. Pewnie od razu zaśnie.

Witajcie

U nas wieje okropnie, nie idę z F na spacer bo boję się, że "nałyka" sie tego chłodnego powietrza, a On z tych co nie da sobie buzi zasłonić.

Milenka - mówią, że jak dziecko dużo śpi to zdrowieje wiec tego Wam życzę z całego serca.

Marcia - kontrole mam po 16 wiec potem napiszę co i jak.

Madzikm - szok z tym frankiem :(

Truskawkowa - ale wszystko ok ?

Edysiek - miłego spacerku.

reklama
Już wróciłyśmy i właśnie zjadłyśmy drugie śniadanie - chleb żytni z jajkiem na twardo :-)
Korzystam, bo pogoda u nas cudna, słońce świeci nie ma wiatru. I tak mała śpi w wózku, to wolę żeby na dworze spała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry