• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
szalejecie.A u nas rytm dnia posypał się totalnie,jedzenie,spanie,ćwiczeń brak,więc od poniedziałku zaczynamy sie od nowa docierać.A moje dziecko schudło niestety kosztem swojego zdrowia:confused2:.Byłysmy na spacerku bo gorączki od rana nie było,spotkałam sąsiadkę z 6miesięczną córą i się chwaliła jak jej Amelka śmiga w chodziku i zjada czekoladki z tatusiem;-).

VILTUTTI tylko w przypływie tej wolności nie zapomnij odebrać Olka z tego żłobka:-D[po tym tygodniu chorowania dzieciaków,zazdroszczę ci]

AGUNIA dopiero rozważałaś odjęcie etatów a tu taki zonk z tym frankiem.

MADZIKM super,przed roczkiem już piękny uśmiech będzie miała,moja ma jednego.

Chlopaki usneli dzisiaj bez cyrkowy. Chyba dlatego ze tata wrocil :-) tylko Tymek ma strasznie zimne raczki. Mam nadzieje ze tylko zmarzl po kapieli a nie sa to oznaki zblizajacej sie goraczki!!! Bo on.tak zawsze reaguje ze dlonie ma lodowate a caly rozpalony sie robi. A mowil ze mu zimno jak go maz ubieral... lece sie nacieszyc wieczorem z mezem bo znajac zycie niedlugo ktorys nam go przerwie.

MIKA super że F się wyzbierał.
MARCIA korzystaj póki chłopaki dają;-)

TRUSKAWKOWA odpukać gorączki nie ma,dlatego dostała 2dni antybiotyk w zastrzyku żeby szybciej zadziałał.Jutro zaczyna ZINAT.

Dałam ja do spania w łóżeczku bo się rozbestwiła przez te dni i trzeba wracać do rzeczywistości,na razie śpi.

Witajcie

Milenka - jak córcia ?

Viltutti, Marcia - jak zdrówko ?

Loka - gdzie sie podziewasz ?

U nas nocka ok tylko przed 5 obudził go chyba zły sen, bo płakał strasznie takie przestraszony.

Eh wieczor nieudany bo tak jak myslalam Tymek zaczal goraczkowac. Nic poza goraczka mu nie jest. Jeszcze nad ranem mial troche temperatury. I tylko apetytu nie ma. No zobaczymy co z tego bedzie. Jedziemy teraz do tesciow bo sie stesknili za chlopakami. Za to Ignas spelnil dzisiaj moje zyczenie i obudzil sie tylko trzy razy :-)

Witam :-)
Dobrze, że wczoraj pospacerowałyśmy, bo dzisiaj pada :no: Może po południu uda się wyskoczyć na krótki spacer.

Madzik gratki ząbka.

Marcia
zdrówka dla Tymka, super, że Ignaś pozwolił mamie pospać.
U mnie w nocy bez zmian, niestety rano też, bo obudziła się jak zwykle o 6:30 a liczyłam, że dzisiaj będzie bardziej łaskawa i da pospać ;-)

Mika
super, że u mały wyzdrowiał.

Milenka
i jak noc w łóżeczku?

reklama
U nas nocka ok,chociaż ledwo wczoraj napisałam i sie obudziła,ale szybkom zasnęła,jednak w wózku ma ciasno i spi spokojnie w łóżeczku wierci się co chwilę,rzuca,zobaczymy jak dalej będzie.
Do tego od wczoraj jest okropnie zachrypnieta ale ma antybiotyk to powinno jej puscić.

Edysiek U nas dziś jeszcze ładnie,ale od południa tylko bo wieje trochę,wyjdą z nią na taras na chwilkę bo nie chce żeby jeszcze jej dowiało.

Marcia zdrówka dla Tymka,oby nic sie nie rozwinęło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry