• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam. Rzeczywiscie pustki tu. Chyba wszystkie korzystaly z weekendu.

U nas juz druga calkiem niezla nocka bo tylko 3 pobudki :-d pierwsza dopiero o 1.30, potem 4 i 6 i spanie do 7.30. Tymek juz nie goraczkowal ale spal troche niespokojnie bo kaslal.

Ancona zdrowka dla Was. Ignas tez nie lubi sie ubierac, ale btragedii nie ma.

Katiusza jak sie impreza udala?

reklama
Witajcie poniedziałkowo

U nas weekend pełen gości, wczoraj F juz miał ewidentne dość hałasu i "obcych" ludzi.
Nocka pełna wiercenia, popłakiwania.

Ja humor mam jakiś do d...może dlatego, że Królowa Matka przyjeżdża :/ wkurzyła mnie wczoraj ale to potem napisze gdzie trzeba.

Hej
Ja mam chyba przesilenie wiosenne bo takiej niemocy to dawno nie czułam:baffled:. Nic mi się robić nie chce, z sił opadłam a chora na 100% nie jestem. Muszę się jakoś pozbierać tylko jak:confused:
Emma za to grzeczna, zabawna, dziś spała od 22:00 do 9:30, z trzema pobudkami krótkimi i jedzeniem o 6:45:-)

Kroczku okrągłe były rok temu... teraz juz z górki ;-) jakoś tak się utarło ze urodziny się robi :)

Marcia dziękuję, udało się :) ale jakaś wymeczona jestem

Mika łącze się w bólu :)

MadzikM ja też coś niedomagam a chora nie jestem. Właśnie wstalysmy z K.z dwurodzinnej drzemki. Nie wiem o co chodzi. Obudzila się po 40 min ale stwierdziłam, że nie mam siły wstać, zignorowałam ja i zasnęła. Ja tez.

Mnie juz ręce opadają na to spanie K.
dziś od 3 do 4:30 ge da go ta.. na całe gardło. Aż m. Sobie poszedł bo do pracy musiał wstać. Nie wiem ile ona tak jeszcze będzie się to już siedem nocy z taką pobudka. Plus kupa krótkich..

Faktycznie pusto tu.

Madzikm Emma już chyba zupełnie na prostą wychodzi z zachowaniem.

Mika grrr. Mi teściowa też już audiencję zapowiedziała.

Marcia Ignaś budzi się tylko na chwilę, czy urządza sobie dłuższe posiedzenia?

Ja też jestem wykończona, ale to z powodu pracy, bo pracowałam cały weekend, a dziś skończyłam o 4 nad ranem, a o 6 musiałam wstać do pracy. Mam nadzieję, że szybko mi się taka sytuacja nie powtórzy :no:

Julek dalej nie chce nic jeść i dzioba otwiera jedynie wówczas, gdy może sobie jeść z mojego talerza. Tym sposobem jak byliśmy wczoraj w restauracji jedliśmy razem rosół z gęsi i perliczkę . Mały smakosz mi rośnie :-)

Truskawkowa no i jak tam wyszedł ząbek? Jak nocka?

Marcia no brawo dla Ignasia:) Chyba się (tfu tfu tfu) powoli dzieci naprawiają:tak:

Dziewczyny nie dajcie sobie wmówić jakichś depresyjnych poniedziałków;) Cyc do góry i dajemy radę:)

Agunia obyś mogla odespać w następny weekend:) No i żeby nie przytrafiło Ci się znów tyle pracy.

Milenko jak córcia?

Katjuszko a może faktycznie jej ząbki dokuczają albo łóżeczko stoi na jakimś cieku wodnym?

Mika ach te teściowe:) Chociaż ja swojej nie widziałam dobre 2 tyg a mieszkamy w jednym podwórku:)

Marcia dobrze że chłopaki lepiej i dają pospać trochę.

AGUNIA oj smakosz,wymagającego masz syna a co będzie dalej.Odpocznij trochę bo się wykończysz w końcu.

MADZIKM Emma prawdziwa dama sie robi,grzeczna i mądra dziewczynka.

MIKA jak wizyta królowej?

KROCZEK wow,to babcia nawet do KUBY na chwilę nie przychodzi?jak tygodnie jej nie widziałaś?

KATJUSZKA super że imprezka się udała,pewnie zmęczona jesteś przygotowaniami i Cię zmogło.

U nas ok,od soboty gorączki nie ma,marudzi ale to z nudów bo poszłam na kawe do szwagierki to przesiedziała mi na kolanach i łyżeczka sie pół godziny bawiła.

Witam :-)
Ja na szybko, bo od rodziców. Posiedzimy kilka dni z dziewczynami. Tylko mam nadzieję, że Kinga zechce współpracować ;-) Już zaliczyłyśmy godzinny spacer po mieście, przy okazji zahaczając o Pepco, gdzie kupiłam parę ciuszków :-p
Mam tylko nadzieję, że w nocy da trochę pospać mimo, że nie u siebie.

reklama
Wizyta przebiegła no jakby to napisać - poprawnie politycznie. Może trochę się na niej nie skupiłam bo F chyba znowu coś rozkłada, zaczyna się robić mokro pod nosem, kicha i pokasłuje :( w piątek dopiero skończył antybiotyk.

Madzikm - super, że Emma zrobiła się grzeczna i pozwala Wam się wyspać.

Agunia - Julek wie co dobre a nie jakieś mdłe jedzonko.

Kroczek - Twoja teściowa chyba z tych palących z tego co pamietam?

Marcia, Milenka - super, że dzieciaczki wychodzą na prostą z chorobami.

Edysiek - miłej wizyty u rodziców.

Truskawkowa - kiedy Twój ślubny wraca na stałe ?

Katjuszka - tort wyglądał znakomicie ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry