• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chlopaki spia juz ponad godzine. Padli po calym dniu szalenstw. A mnie leb peka od ich wrzaskow wiec grzecznie wskakuje do lozeczka i korzystam z ciszy poki sie da :-) w zwiazku z tym wiecej nic dzisiaj nie napisze. Tylko spokojnej nocy wszystkim zycze.

reklama
Ja na szybko
Kroczku zeba nie ma za to jest ryk i marudzenie. Nie je, wyje, rece lozeczko wozek kojec nic nie pasuje. Juz sil mi brak. Niedawno dopiero zasnal....

Truskawkowa wczoraj Twój nie chciał spać a dziś mój:/ Ja nie wiem kurcze co z nim. Już kilka razy po dwóch drzemkach w dzień około 11 i 15 nie może usnąć wieczorem. Ale jak na jedną drzemkę to on chyba jeszcze za mały jest:no: Dziś wałczyliśmy z mężem 1h zanim zasnął. Padł dopiero po 120ml dodatkowego mleka:baffled: czyli w sumie 320ml

Wizyta przebiegła no jakby to napisać - poprawnie politycznie. Może trochę się na niej nie skupiłam bo F chyba znowu coś rozkłada, zaczyna się robić mokro pod nosem, kicha i pokasłuje :( w piątek dopiero skończył antybiotyk.

Madzikm - super, że Emma zrobiła się grzeczna i pozwala Wam się wyspać.

Agunia - Julek wie co dobre a nie jakieś mdłe jedzonko.

Kroczek - Twoja teściowa chyba z tych palących z tego co pamietam?

Marcia, Milenka - super, że dzieciaczki wychodzą na prostą z chorobami.

Edysiek - miłej wizyty u rodziców.

Truskawkowa - kiedy Twój ślubny wraca na stałe ?

Katjuszka - tort wyglądał znakomicie ;)

Tak Mika zgadza się:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry