• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek moja urządziła sobie godzinną przerwę w spaniu i nie wiem, czy to zęby i ibuprofen zadziałał, czy jej widzi mi się, bo to jie pierwszy wieczór.

Marcia dużo siły i lepszego dnia jutro

Milenka ja szczepiłam syna na ospę właśnie z tego żłobkowego programu. U mnie koszt ospy to 2x220 zl.

Idę i ja do łóżka, bo ciekawe jaka noc mnie czeka.

Marcia, Kroczku zdrówka dla chłopaków.

reklama
A ja jutro musze odatawic starszaka na 9 do przedszkola na bal karnawalowy( normalnie o 9 to dopiero oczy otwieramy) i gnac na kontrol z mlodszym( modle sie aby znow antybiotyku nie dostal).
Chorowitkom zdrowka zycze i wytrwalosci dla mamusiek. Mnie inhalacje i podawanie lekow wychodzi juz rewelacyjnie..:-/

Marcia moze to ten wirus, ktorego my mamy- kaszel na piczatku suchy a potem mokry. Starszy dal rade ale mlody juz nie......mielismy pulmicort 2x 1/2 mucosolvan 2x dziennie, pulneo 3x 12 kropli, inhalacje z soli( pulmonolog doradzila aby sol ogrzac i dopiero do inhalatora lac) . ...no i zinnat:-(

Na spiaco go osluchalam i jak wczesniej nic nie bylo slychac tak teraz mu w oskrzelach zaczelo furczec. Rano robilam mu inhalacje z soli ale wieczorem juz z pulmicortu. No i tez juz dwie dawki zinnatu wzial. No i oczywiscie syrop wykrxtusny. Na razie spi chociaz kreci sie co chwila, troche kaszle ale nie jest zle.

MIKA witaj w klubie ja też po ibupromie bo mi chce głowę rozsadzić.Jak F schodzi mu ten grzybek?a spróbuj jeszcze pędzlować witaminą c w kropelkach.
Jak chłopaki po nocy,ale sie złożyło sami chłopcy chorzy teraz.

reklama
Uff przezylismy noc i nie bylo tak zle. Mlody spal ze mna, do polnocy troche kaslal ale potem bylo juz niezle. Cycal tylko raz, no ale pewnie to przez chorobe nawet mu sie nie chcialo. Tymek przespal ladnie noc. Ignas ma straszna chrype no i ten kaszel. Rano flegma wymiotowal. No i jest bardzo oslabiony i marudny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry