• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka współczuję obciążenia i oby sobota szybko przyszła...
Viltutti powodzenia i odmiany dzisiaj życzę. Nie chciałabym Cię martwić ale żłobkowym dzieciom katar przechodzi po tygodniu nieobecności w żłobku...

U nas ciągną się jeszcze skutki jednorazowego zapodania wit C przed tym jak was doczytałam ale na szczęście inhalacje skutecznie rozluźniły katarek i zaczął w końcu spływać. Żeby nie było siebie załatwiłam skuteczniej bo od niedzieli brałam wit.C :baffled:

reklama
MIKA jak F po nocy?
Djmka ja juz wiem czemu mnie głowa od rana boli,ten potwór drze się od rana,wszystko na nie tylko rączki.To jest przerażające ale ja już jestem zmęczona dniem:szok:,nie wiem co jest znowu jakaś utajniona choroba?jeszcze trochę i zacznę jej syropy uspokajające podawać albo dzioba zakleje.Widzę że ona jest znudzona ale nie ruszy dupy żeby sie przemieszczać tylko siedzi i wyje.

VILTUTTI no oby ten żłobek na złe mu nie wyszedł,wszyscy chorują na potęgę.

AGUNIA raczej aerobik to nie jest bo ręce mam jak połamane i kręgosłup boli;-)

Milenka znam to... moja usnęła po wrzasku, ja zjadłam paracetamol, ale coś nie działa. Ostatni taki ból głowy miałam jak okres dostałam, a dziś cisza jak na razie. Chyba pora na kawę.
Melisy jej daj na próbę ;)

Witam :-)
Dzisiaj mała nie dała pospać i wstała o 6:30. Ale za bardzo mi to nie przeszkadzało, bo i tak starsza wstawała dzisiaj wcześniej, bo mają próbę w związku z otwarciem nowej szkoły. Skończył się remont podstawówki, który trwał ponad rok. W tym czasie uczyli się w gimnazjum. Sama jestem ciekawa jak teraz szkoła wygląda, bo córka mówiła że wszystko jest zmienione.

Milenka współczuję tego, że jesteś ciągle sama. O ile mój mąż za bardzo się młoda nie zajmuje to jednak jak trzeba trochę z nią posiedzi. Czasem teściowa ją weźmie na godzinkę. Trochę pobawi się z siostrą. Moja też zrobiła się strasznie rozdarta, ciągle wyje a najczęściej piszczy i to tak, że bębenki w uszach pękają. Normalnie wymusza tym swoim piskiem to, żeby ją wziąć na ręce i z nią chodzić, bo o tym żeby ją posadzić sobie na kolanach i siedzieć nie ma mowy, musi być w ruchu.

DJMKA ale ona nie chce nic pić poza mlekiem,dziś rano awantura była chyba o to ze butli nie dałam.Zjadła mleko o 5rano to rano zrobiłam jej kanapke z twarożkiem i wywaliła wszytko z miseczki a jak jej dawałam do buzi to pluła,wypiła mleko i usnęła teraz.Znowu mamy etap ze wszystko trzeba popić mlekiem ona nie drze sie tylko jak ma pełną buzię jadła by i jadła,jakiegoś tasiemca ma.
A moje wczorajsze czytanie szybko się skonczyła bo przecież światło w pokoju to znak że trzeba wstać i usypiałam ja drugi raz pół godziny.Wyglada na to że nawet poczytać na kanapie nie mogę,od tygodnia mam tylko wirtualny kontakt z ludzmi,nawet nie mam do kogo się odezwac,widze dziecko 24h.

Milenka moja od biedy wody się napije, z resztą wyjścia nie ma.
Nie mam pojęcia jak Ci pomóc. Moja nosem kręci na jedzenie, ale przekupuję ją jakąś książeczką i jakoś zjada. Z tym, że moja mleka nie pije. Takie zamknięcie w domu to tylko dobija. Syn ma teraz ferie?

Witajcie

Noc ok, chrypka troszku mniejsza ale nic sie więcej dodatkowo sie nie dzieje.

U nas zima na całego, sypie i wieje okropnie. Jak nie przejdzie to siedzimy w domu, robimy wolne od spaceru.

Aaaaaa przebiła sie druga górna jedynka :D

Mika gratki kolejnego ząbka.
U mnie na razie chyba nic się nie szykuje, w każdym razie ja w paszczy nic nie widzę.

Milenka moja też jak dostanie coś do paszczy (w sensie że jeść) to siedzi cicho. Tylko, że ona mleko tylko w nocy pije, a tak je normalne jedzenie.

Przekichane masz z tym światłem. Moja jak zaśnie to nic jej nie przeszkadza. I dobrze, bo ostatnio wieczory spędzam na czytaniu.
Nawet w nocy czasem światło się świeci, bo odłożę ją do łóżeczka i czekam aż dobrze zaśnie i często sama zasypiam.
Może ja spróbuję dać jej melisę ;-) Ostatnio piła ze mną zieloną herbatę, ze zwykłego kubka. Ale nie chciałam jej za bardzo dawać, bo nie wiem czy dzieciom wolno.

U mnie już po zimie, dzisiaj wiosna :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry