U nas sniegu troche jest ale chlopaki jeszcze za bardzo kaszlacy wiec siedzimy w domu. Mam nadzieje ze jeszcze troche ten snieg wytrzyma zeby skorzystali. Na sankach byli raz jak bylismy w gorach po swietach.
Oj ubieranie to koszmar. Ale potem tez nie jest latwo jak sie dzieciak buntuje ze on sie nie ubierze bo nie! Chociaz Tymek jest teraz na etapie uczenia samodzielnego ubierania wiec zazwyczaj sprawia mu to radoche.
Bylam w pracy i..... mam mieszane uczucia. Niby tylko od 15 do 18 ale tylko czekalam zeby szybko wrocic do domu. Moze to przez ta sytuacje z mama... Wiecej napisze w odpowiednim miejscu...
Oj ubieranie to koszmar. Ale potem tez nie jest latwo jak sie dzieciak buntuje ze on sie nie ubierze bo nie! Chociaz Tymek jest teraz na etapie uczenia samodzielnego ubierania wiec zazwyczaj sprawia mu to radoche.
Bylam w pracy i..... mam mieszane uczucia. Niby tylko od 15 do 18 ale tylko czekalam zeby szybko wrocic do domu. Moze to przez ta sytuacje z mama... Wiecej napisze w odpowiednim miejscu...

Byłoby fajnie jakby tak zostało, a tu znów zapowiadają zimę. Co prawda ja lubię śnieg, ale nie taki co na drugi dzień się topi
Jakby nie patrzeć mleko też ma słodki smak, więc pewnie dlatego tak ciężko jej z niego zrezygnować. Musisz teraz szukać innych dań o dość słodkim smaku. Chyba dynia jest dość słodka. Jest jeszcze zupka z owocami z Bobovity.