• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Nie mam siły, zaczyna mnie rozkładać, gardło boli, mięśnie bolą, ogólne osłabienie.

Madziolina - została nas tylko garstka.

Katjuszka - może warto K ten syrop podać.

Milenka - te chroby to jakaś masakra, co się podleczymy to od nowa. Brak prawdziwej zimy zrobił swoje.

reklama
katjuszkaa ja nie klade tylko sadzam. Polozenie powoduje ryk i rozdqrcie u nas a posadzony ze smoczkiem i tetra przy policzku sam sie kladzie na koldrze i zasypia. pieluszke forsowalam na sile

madziolina_p dzieci sa różne bardziej i mniej wymagające jestem na forum 5 lat i są miesiace ze znikam bo mam życie oprócz forum. Jak wracam to zawsze czuje sie jak w domu i wśród swoich. I nie znikam bo nie chce mi sie z wami pisac to przeciez nie przedszkole Zakladam ze u dziewczyn jest podobnie...

Dzis mroźny dzień a miałam przymusowe dwa spacery (min. laryngolog u którego nic nizałatwiłemam poza "poczekajmy jeszcze")

DJMka pulmicort my mamy na codzien. Starszak na przewlekly kaszel ma. A junior do wczoraj mial na oskrzela(chyba 2 tyg jak nie dluzej). Spokojnie inhaluj. Laryngolog mi mowil, ze inhaluje sie do konca objawow i jeszcze 3 dni dluzej.

Truskawkowa dzięki za info :) ja mam drugi raz do czynienia z tym lekiem i nie wiedziałam, bo Młody chyba z tydzień go miał, ale to dawno było.

Mika zdrówka.

Auliya to poczekasz ;) treściwa wizyta ;)

Ale zescie sie rozpisaly!!!

U nas ciezki dzien. Oboje z goraczkami, katarami, kaszlem i marudzeniem. Jesc nie chcieli. Tymek tylko bajki chcial a Ignas raczki. Wieczor tez ciezki. Mlodego usypialam chyba z godzine (wlacznie z przerwa na pojscie do drugiego pokoju zeby jeszcze za pilka pobiegal). Tymek usnal szybko ale taki kaszel go xlapal ze w koncu zwymiotowal wiec akcja przebieranie. Mam juz serdecznie dosyc. Do tego jeszcze atmosfera domowa mnie dobija (czyt. sporu z mama ciag dalszy) i juz nie mam na nic sily. Ale nie marudze juz.

Milenka ja tez bym dala tylko antybiotyk. Po co jeszcze staryd do nosa i antyalergiczny lek?? Mysle ze antybiotyk plus pneumolam powinien dac rade.
Djmka spokojnie tydzien pulmicortu to nie jest dlugo :-)

A jak o ginie mowa i tabsach to czy ktoras jeszcze jest bez okresu? Bo to juz prawie 10 miesiecy a u mnie nadal cisza. Co prawda moj na piersi nadal i w ciagu dnia jeszcze troche ciagnie ale chyba juz nie tak duzo! Djmka pozycz troche libido bo u mnie przez brak @ i nieuregulowane hormony to ciezko.

Wiecej nie pamietam i nie mam sily bo juz usypiam z telefonem w reku.

Ale sobie pospalam.... ledwo napisalam posta to sie Ignas obudzil i od pol godziny nie.moge go odlozyc do lozeczka. Spi tylko na rekach w pozycji spionizowanej a kazda proba polozenia konczy sie pobudka bo nie moze oddychac. Teraz spi mi na klacie a ja w pozycji pol lezaco pol siedzacej. Cos czuje ze moge tak spedzic cala noc. Do tego Tymek znowu zaczyna goraczkowac... Katiusza lacze sie z toba w trudach spaniowych!

Marcia weź sobie, ile chcesz ;)
Współczuję chorych dzieciaków. Jedno chore to lekko nie jest, a przy dwójce to już w ogóle. Mam nadzieję, że noc w miarę spokojna była.

Dziewczyny lekarka w piątek mi mówiła, że te wszystkie choroby są od wirusów, bo jakieś teraz krążą. Zatem, niestety, jak mamy się rozchorować to się rozchorujemy ;-)

Katjuszka pamiętam, że ten lub podobny artykuł zamieściła kiedyś madzikm więc może przybliży Ci temat.

Kroczku nie martw się. Ja też za nic nie wpadłabym na to że moje dziecko ma trzydniówką.

Mika mnie też rozkłada, ale walczę z tym całą garścią tabletek.

Witam,jak tam wszystkie chorowitki?

Moja wcześnie coś wstała a jak tak lubię spać,wogóle to od kilku dni cały czas się chichra w głos.Wczoraj w nocy spać nie mogłam to zrobiłam zakupy ciuchowe dla młodego w 5 10 15 bo były okazje a wyrósł ze wszystkiego:no:.Małej też się 2bluzeczi dostanie i kubek nie kapek w końcu bo z butli dalej pije.

Marcia jak tam bidulko?

reklama
TruskawkowaMamba to przed burzą
DJMka wiedziałam, że tak może się skończyć ale kurcze 30min. w poczekalni z chorymi bo opóźnienie złapali (od 10 przyjmowali ja byłam na 10:20) tylko po to by usłyszeć "nie widzę potrzeby by zrobić to teraz".

Marcia u mnie była cisza dopóki O w dzień pojadał dopiero jak zrezygnowaliśmy z karmień dziennych to się ruszyło po 9,5 mies.

Dziwnie zmęczona jestem i do tego zimno za oknem więc brak motywacji do spaceru mam. Po 14 i tak będę odbierała starszaka więc się przewietrzymy. A teraz słyszę, że wolność się skończyła bo mały wstał po porannej drzemce.

Dla wszystkich maluchów zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry