• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

TRUSKAWKOWA widziałam właśnie,jutro muszę się zaopatrzyć,bo 4 są dobre a pampersy musiałabym już 5 kupować.

Macie rację z tą pogodą,u mnie jest pieknie,do szyby bo mam duze okno od południa i nagrzało się a na zewnątrz troszkę gorzej,ale przewietrzyć się trzeba.
Ja okna planuje myć na początku marca bo 14tego mamy imprezkę i już bedę mieć wiosenne porządki zrobione;-)

reklama
Wiedziałam że byłoby to zbyt piękne jakby nas choroby ominęły :-( J kaszle i zakatarzony, osłuchowo ok na szczęście ale słaby strasznie. Już 3 drzemki dziś zaliczył, a jak nie śpi to wyje. Oby tylko O od niego nie złapał, w co wątpię bo razem się bawią, no ale nie ma szans żeby ich odseparować.u Mamy nasivin, hederasal, fenistil (dziwne), i cebion. Oczywiście odciąganie kataru czyli mega awantury. I skubaniec mały wyrzygał mi syrop więc od razu przed oczami stanęły mi posty Viltutti :-( No nic, spa musi poczekać ;-) Ale czwartkowe wyjście do kina x przyjaciółką na odmóżdżającego Grey'a muszę zaliczyć. Trudno, wygodna matka. Pewnie nie pierwsza i nie ostatnia!

Edit.
Madziolina - Dady 4 są większe od Pampersów 4. Nie wiem jak te z Rosmanna.

Milenka- toż to słodziak straszny z Milenki. A kucyki mnie rozwaliły. To ja miałam takie robić swojej córci i co?

Któraś o spacerze pisała, nam zabronił pediatra wyjść do soboty mimo że niby nic poważnego i temp 37,5 więc niby też żadna.

Kroczek - dobrze że to trzydniówka, przejdzie i Kubuś będzie jak nowy ;-)

Marcia i reszta z chorymi Bąblami współczuję i łącze się w bólu.

Ostatnia edycja:
Małe sprostowanie - krokusy u mnie już kwitną
My używamy zielonych pampersów, dadę mieliśmy raz i małą uczuliły, więc nie będę ryzykować ;-)

Rila zdrówka dla J i niech O nie da się choróbsku.

Katjuszka ja jestem przekonana, że K to High Need Baby.
Po raz kolejny odsyłam do bloga Być bliżej | empatia | rodzicielstwo bliskości | psychologia dziecka jego autorka też jest mamą takiego dziecka.

Ostatnia edycja:
Ja używam tylko Dady wiec nie wiem jakie sa inne. My mamy 5 z Dady i teraz sa nowe ciensze i bardziej chlonne:)

Rila odpoczniesz sobie troszke i odstresujesz sie:)

Mam pytanko:) Jakie spacerowki polecacie?

Kurde, ale 5 to od 15 kg?
Ja mam taka- Camaro

Załączniki

• 1424178432829.jpg
    1424178432829.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 61
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry