• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Z innej beczki. Wierzycie w sny??? Mnie sie dzis zeby snily-ze mi wypadl.Mowia, ze to na chorobe. Wstajemy rano i co?? Igor dostal szczekajacego, krtaniowego kaszlu. Szybko inhalacja z pulmicortu i berodualu i sytuacja opanowana.

reklama
EDYSIEK super,u mnie krokusy liście mają ale przy tej pogodzie jeszcze w tym tygodniu zakwitną;-),przegląd zrobiłam wierzby szczepione już pąki puszczają i forsycja też się budzi,WIOSNA.

kroczek ja mam po młodym parasolkę chicco ale to na wyjazdy będzie do auta a koło domu wersję spacerową zrobioną z gondoli,jest szeroka i młoda ma luzno na spanie w niej i ma wielkie koła ze mogę spokojnie na łąki jechać;-).Natomiast na spacery bliskie za miesiac kupuje rowerek.

MADZIOLINA pampers 4 jest do 14 kg a dada 4 jest do 18kg i dlatego są większe.Dla nas 4 dady są ok.

RILA witaj w kręgu chorób,idz i sie odstresuj trochę,krzywda im sie nie stanie;-)

TRUSKAWKOWA u ciebie ostatnio ciagle dzieci kaszlą to już musiałabyś bez zębów chodzic jakby się sprawdzały:-p

Mojego dady też uczuliły jak byliśmy w Pl. Wróciliśmy do papersów ale krostki koło siuraka dalej smaruje maścią.

My mamy Britax B-Agile 3 Wheel Pushchair - Black/Chrome - prams & pushchairs - Mothercare
Jestem zadowolona.

Kataru nie ogarniam, z nosa mi sie leje. Filipowi juz gęstnieje przez co szybciej nos zatkany. Teraz dwa nochale do ogarnięcia ;)

U nas dzisiaj też pięknie. Słonecznie i grzechem byłoby siedzenie w domu.

Ostatnia edycja:
My spacerówkę mamy taką

Załączniki

• WP_002385.jpg
    WP_002385.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 61
Edysiek co tam spacerowka! Jaka siostra piekna :-) oj udaly Wam sie cory.

U nas chyba troszeczke lepiej. Goraczke mieli oboje tylko raz w ciagu dnia i nie byla strasznie wysoka. Katary maja okropne chociaz wieczorem bylo juz jakby lepiej. Mam nadzieje ze noc bedzie lepsza juz wczoraj.

Dziękuję dziewczyny za odzew. Muszę coś zakupić na wiosnę bo nie powiem obecny wózek jest jeszcze dobry ale to taka landara że zajmuje pół bagażnika w samochodzie tak więc jest idealny na moje "wiejskie" drogi ale kiepski do miasta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry