• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja właśnie z tego względu parasolki nie kupiłam. Niby mało miejsca, a co do czego cały bagażnik zajęty.
Katjuszka oby syrop K. Pomógł to trochę się zregenerujesz.

Ja miałam iść na kontrolę z Młodą jutro, ale chyba dziś zapakuję oboje, bo Młody też coś podejrzanie zaczyna wyglądać, a właściwie brzmieć. Dziś poszedł do przedszkola, bo mają rozstrzygnięcie konkursu odnośnie karmników dla ptaków. On zaniósł, bo mu dziadek zrobił z szyldem: bar u wróbelka :D

reklama
Mika nie wiem co będzie jeśli będzie A ale pod koniec roku same dziewczynki się porodziły u znajomych a nowa sąsiadka w marcu drugą córę będzie miała. Najfajniej że moje dziewczyny mają sporo ciuszków ode mnie bo jak dostawałam takie przechodnie to były mieszane i przekazałam by choć jedna dziewczynka mogła je ponosić.

Ze względu na bagażnik nie parasolkę a takie coś składane na płasko wybieraliśmy.
Czekam jak mały wstanie i do biedry muszę skoczyć po składniki na ciasteczka bo obiecałam starszakowi że razem zrobimy bo jutro jedna z jego walentynek przychodzi się pobawić po przedszkolu :D
Tylko przepis muszę znaleźć i co gorsze foremki bo nie wiem gdzie są:baffled:

Witam po kolejnej ciezkiej nocy. Tymek lepiej bo juz bez goraczki, za to Ignas mial kiepska noc. Najpierw goraczka, do tego zatkany nos i chyba te cholerne zeby!! Bo slini sie jak buldog. Wszystko razem spowodowalo ze nie chcial w nocy cyca. Przespal jakos do rana bez jedzenia ale musialam go na rekach usypiac,w tym raz ponad godzine. Mnie nas ranem cycki pekaly. Dopiero przed 7 jak sie obudzil udalo mi sie mu wcisnac piers, najadl sie i zadowolony pospal jeszcze 1,5 godziny. Na szczescie dzisiaj w ciagu dnia oboje juz lepiej sie czuja wiec mam nadzieje ze najgorsze juz za nami.

Ja sie zastanawiam nad spacerowka. Do blokow by mi sie przydala jakas lzejsza, ale dlugo juz tu nie posiedzimy wiec chyba mi sie nie oplaca. Za to po wsi moge jezdzic ta z normalnego wozka. No i tam nie musze go nigdzie znosic a i duze kola lepsze na nierownosci. Wiec chyba sobie daruje. Samochod mamy z duzym bagaznikiem wiec dajemy rade. Zreszta cos czuje ze niedlugo moje dziecko bedzie wolalo samo biegac niz jezdzic wozkiem.

Laski, tak nie to że coś, ale pomyślcie nad sensem szczepieniem na polio, bo to w zasadzie wymarła choroba. No chyba że planujecie wizyty w Etiopii czy Kamerunie ;)

I psu w du... wizyta. Nie zaszczepili bo kaszel ma. Osluchowo ok, gardlo ok ale szczepic niet. Arti ok
Co do szczepien-kiedys wszystkich na ospe szczepili. Choroba wymarla, odwolali szczepienia i co?? Znow choruja. Odra wraca bo ludzie przestaja szczepic. To samo z rozyczka sie dzieje.

reklama
Moje dziecko w ramach postu najadła się dzisiaj ziemi z kwiatka :szok::-D

Truskawkowa
popieram co do szczepień, właśnie dlatego choroby wracają, że ludzie masowo odchodzą od szczepień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry