Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam :-)
U mnie kwiatki na parapetach stoją (w tym 5 storczyków). Jeden duży stoi u starszej na podłodze i jeden w sypialni w kącie za szafą. I właśnie do tego w sypialni mała się dorwała. A czułam, że jest coś na rzeczy, bo za długo była cisza ;-) Sama ziemia dziecku nie zaszkodzi, bałabym się gdyby to kwiatka chciała zeżreć, bo nie wiadomo czy trujący.
Co do ziemi to są dzieci, które namiętnie zjadają ziemię bądź piasek z piaskownicy.
Agunia niezła akcja
Kroczek musisz dostosować pory spaceru do małego. A jak postawisz wózek przed domem to nie będzie spał? Teraz coraz cieplej i ja jak wracam ze spaceru i jest ładna pogoda to zostawiam ją na dworze i śpi sobie dalej.
DJMka piękny karmnik.
Katjuszka długo tak masz zamiar uciekać z K. do rodziców jak m chory? A jak będziesz miała dwoje dzieci i jedno zachoruje to to drugie jak odizolujesz? Sorry, że tak pytam, ale dla mnie to bez sensu. Rozumiem izolować noworodka, ale nie 10 miesięczne dziecko. Niech się uodparnia na choroby, bo potem tylko ktoś kichnie i do razu będzie chora.