• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia :-D:-D
DJMka z ochotą ciężko wyczuć, bo ona jest studnia bez dna, ile nałożę tyle zje. Trzecią by bez problemu opyliła, a okraglinek się z niej zrobił to nie chcę przesadzić

AGUNIA to lepiej nie ryzykuj po co ci dodatkowa robota:-p

TRUSKAWKOWA powodzenia,nic przyjemnego taki zabieg to nawet jak zrzyga to bedzie miał wybaczone.

MAGDA moja za chlebem nie przepada o samą bułkę świeżą to zje ale kanapki nie podchodzę.Ona sie czepie jak miskę widzi,zupy to by litr zjadła,miseczkę z kawałkami owoców to wyczyści w minute.A wiecie jak robi?wkłada buzię do miseczki i je jak piesek,albo bierze miske do reki i tak samo:eek:

Widze ze humory dopisuja :-) Agunia, Mika wasze teksty wymiataja ;-)

Kurcze taka ladna pogoda a my w domu :-( no ale mlody sie jeszcze nie nadaje na wyjscia, rano jeszcze mial niewielka goraczke. Za to pootwieralam okna i chociaz tak sie wietrzymy.

Moi przez te choroby nic nie chca jesc! Co im nie dam to albo nie tkna wcale albo dziubna tylko troszke. A ja potem dojadam...

reklama
Agunia to mu wciśnij kit, że po 3 miesiącach nieużywania sie regeneruje i bedzie miał dziewice [emoji39]

Ja po dwóch godzinach spaceru wracam do domu. Myślicie, że zasnął - mowy nie ma!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry