• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mika tego o 3 miesiacach nie slyszalam hahaha
My juz po. Migdal w 70%przerosniety ale na zabieg sie nie kwalifikuje. Mamy czekac do wiosny. A starszak dzielny byl. Troche popiszczal ale bez rzygania sie obylo:-) w nagrode na pizzy bylismy;-)

reklama
Truskawkowa brawo dla starszaka :)

Kobietki na Was to wiosenna pogoda tak wpływa czy feromony rozpylono globalnie? ;-)

Mika był pradziadek, podarował kasę na coś to kupimy basenik :) ale ja wezmę taki dmuchany żeby na lato na wodę do ogródka miała :)

Druga noc po syropku masakra, ale się nie poddaje ;-) dwie pobudki po godzinie plus niezliczone jęki i krzyki. Dwa razy zjadła mleko bo wczoraj prawie w dzień nie jadła. Bo ona chyba nie je bo nie ma czasu. Wszystko ja ciekawi i nie usiedzi 3 min. Więc zjedzenie flachy w jej przypadku to Strata czasu. A w nocy ciemno i nic ciekawego to jemy. Ale dziś postaram się nie złamać.. Haha jak w nocy się tak darla ze aż mama przyszła..

M pewnie nie przyjedzie na weekend bo go całkowicie rozkłada ale oczywiście do pracy musiał iść..

Uciekam coś poczytać bo młoda drzemie.
Zaczynam rozumieć co mialyscie na myśli pisząc o problemach ze zmianą pieluchy.. tyle czasu ją dziś ubieralam ze aż się spocilam..

Naoglądały się Greya i klapsy im się marzą

W ramach wiosennych porządków umyłam okna

Magda moja zjada jedną dużą albo 2 mniejsze kromki chleba, choć zazwyczaj to sępi ode mnie więc nie zawsze wiem ile mi podjadła ;-)

Truskawkowa dzielny Igorek :tak:

Katjuszka moja też nie ma czasu na jedzenie, ale z niej łakomczuch to nie odpuszcza :-p

Usłyszałam od pewnej osoby, że moje dziecko je za mało mleka jak na swój wiek :szok::eek:
A ja myślałam, że je sporo, bo butlę 180 na noc z kaszką, butlę 180 w nocy i nad ranem 150.
Dodatkowo je na śniadanie kaszkę na mleku i jeszcze w ciągu dnia zjada jogurt czy serek.

Edysiek to ja powinnam płakać nad moją, bo ona kaszę zje rano albo wieczorem, bywa, że 2 razy dostanie, do tego jogurt. W nocy 2 razy pierś dostaje jeszcze. Mm nie wchodzi w grę.

Truskawkowa zdaj relację z filmu :D

Edysiek to w takim razie mój też dużo nie je. Rano kaszka, po południu albo 180ml albo jajecznica, na wieczór 210ml i w nocy 180ml. Co drugi dzień przemiennie jogurt albo biały serek.

Mika wizja trzech miesięcy przeraża nawet i mnie, więc jednak poświęcę się z tymi klapsami i nogami.

Edysiek jak jej nic nie jest to zupełnie bym się nie przejmowała takim gadaniem.

Truskawkowa dzielnego masz syna.

Dziewczyny pewnie macie już za sobą wybór fotelików, więc może mi coś podpowiecie. W rankingach wysoko stoi ten Concord, Ultimax 2 IsoFix, Fotelik samochodwy, czy któraś go ma i może się podzielić opinią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry