• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej.
Pijecie znowu?
Czy dziś na spokojnie ;)
Ja zalegam w łóżku bo temperatura już ponad 38,0. Mąż niech sobie dziś z małą śpi bo ja się poddaję.
Nam buciki polecono tzw pre-walkers ponieważ Emma jeszcze raczkuje, a one mają miększą podeszwę i dobrze się jej w nich chodzi na czworaka. Następne już będą za kostkę.

reklama
Żyję ;) byliśmy wczoraj u znajomych. A o 20zasnęłam :D Młoda znowu od 12 cyrk urządziła, ale jak jej żelem smarowałam to wyczułam przebitą prawą górną dwójkę. Jeszcze lewa i może da odetchnąć.

Witam się w ten piękny, słoneczny ranek!
Ja "wsiąkłam" bo po pierwsze chłopcy dają do wiwatu więc nawet wyjść z pokoju nie mogę bo drą japy, a po drugie miałam dość intensywny weekend wieczorami bo obchodziłam "okrągłe" urodziny i świętowałam w piątkowy i sobotni wieczór. Co prawda, wyjątkowo całkowicie na trzeźwo, ale i tak było fajnie :-)
Widzę że się działo i całkiem wesoło miałyście tutaj!

Milenka moja rehabilitantka powiedziała mi coś zupełnie innego :-) Buty z miękką podeszwą, najlepiej przed kostkę, szerokie w paluszkach i usztywniane jedynie na pięcie. No i dokładnie tak jak pisze auliya mówiła też o daichmanie, ale kazała uważać, bo tylko niektóre buty są dobre. A Bartka kategorycznie odradzała.

Milenka przecież skoro Mała ciągle jęczy to sąsiedzi już są przyzwyczajeni do płaczu, więc nawet nie zauważą, że was nie ma :-)

Mika ja w ramach przygotowań właśnie się termolokuje.

reklama
Rila sto lat :-)

Mika sto lat :-)

Wszystkie Foremki samej słodyczy w Dzień Kobiet :-)

No to Agunia ma podobną wersję do MadzikM z butami.

Rila moja jedna daje tak do wiwatu ze się na krok nie rusze juz się zastanawiam czy to znowu jakiś skok czy co. Może smog krakowski ;-)

Matko, czemu Wy wszystkie po kolei o tych zaleceniach butów od rehabilitantow? Wszystkim dzieciom coś jest? Bo zaczynam się czuć wrednie bo ani razu nigdzie nie byłam z moim nieraczkujacym dzieckiem :-( ja kupiłam buty jakie mi rozum podpowiadal ;-) a widzę, że wersje specjalistów tez są totalnie różne :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry