Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
od środy jeszcze stoją
no a popołudniu od kilku dni zasypiał mi w samochodzie bo a to pojechaliśmy na plac zabaw a to po zakupy i dziś chcąc niechcąc musiałam wsadzić go w auto i pojechać na przejażdżkę żeby chociaż troszkę pospał po obiadku

Moj jeszcze nie wyczowa godzin a szkoda bo codzi3nnie na 15 do przedszkola idziemy.Witam się i ja tradycyjnie wieczorową porą
My z K mimo padającej mżawki odbyliśmy półtoragodzinny spacer bo inaczej bym nie wytrzymała w domu. Skubaniec już tak się przyzwyczaił że przychodzi godzina spaceru a on do okna i marudzi i na migi pokazuje że pora wychodzićno a popołudniu od kilku dni zasypiał mi w samochodzie bo a to pojechaliśmy na plac zabaw a to po zakupy i dziś chcąc niechcąc musiałam wsadzić go w auto i pojechać na przejażdżkę żeby chociaż troszkę pospał po obiadku
Ja chyba nic w tym roku jednak na podwórku nie zrobię bo K nie za długo nie wytrzyma w wózku jak nie śpi... a takie plany miałam![]()