• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

aHR0cCUzQSUyRiUyRjMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLVpQeTM1RnlBRkhFJTJGVkFoYkJfeWF5bkklMkZBQUFBQUFBQUNHQSUyRlRuY1BoazZGU2c4JTJGczE2MDAlMkZEU0NfNTgzMS5KUEc=

DJMKA najlepsze życzenia dla córci.zdrówka i samych spokojnych i uśmiechniętych dni dla was obu.

DJMKA,AGUNIA,VILTUTTI udanych imprez i czekamy na fotki.

Ja o spaniu to nawet nie chce mysleć,głowa pęka,wstawałam jakieś 10razy do niej.

Ostatnia edycja:
reklama
Djmka wszystkiego najlepszego dla córki.

Eh widzę że mi nie dodało wczorajszego posta! A tyle się napisałam.

U nas już kolejna noc z rzędu jak wykończyć matkę czyli milion pobudek z płaczem i pobudka przed 6. Jeszcze kilka takich nocy i padne. Dzisiaj jestem nieprzytomna. Już po kawce.

Djmka sto lat dla L :-) dużo zdrówka i energii :) a dla Ciebie lepszych nocy :-)

Młoda właśnie padła. Jak po tej zmianie czasu sie nie przedstawi spowrotem na wstawanie o 7 to ja wyjeżdżam i nie wracam. Jak wstaje o 6 to o 8 juz sobie chce oczy wydlubac i drze się jak popierniczona. Nie ma bata nie będę jej kladla wcześniej niż o 9 bo potem cały dzień się rozjezdza... grr piękna sobota będzie :-( wczoraj padlam chyba przed kurami bo czułam się jak przezuta i wypluta

Dziękuję za życzenia :) o tej porze to jeszcze w brzuchu pomieszkiwała ;)

U nas nocka też o kant d... ciężki dzień przede mną. Młoda na drzemce, jak wstanie pędzę do rodziców tort klepać. Później wracam znowu drzemka i impreza.

reklama
DJMka wszystkiego najlepszego dla córci!!!

U nas pobudka o 6, ale do 6,30 fiukał sobie grzecznie w łóżeczku. Świetnego humoru ciąg dalszy. Odkrył rano swój zapomniany pchacz i zasuwa z nim teraz po domu tak szybko, że nogi mu nie nadążają :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry