kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ha jestem w ciągu dnia
Pogoda do bani, leje i wieje wiec K śpi w wózku w domu
Mnie łepetyna pęka więc zamiast korzystac z chwili i pomyć naczynia i podłogi to zaległam na kanapie i popijam meliskę
Mika ooo to już teraz powinno szybko pójść stawanie a potem chodzenie
Mój chodzi przy wszystkim, odkurzaczu, pchaczu, samochodzie, meblach, za rączki ale sam się boi.
U nas hitami do zabawy są wszelkie rzeczy i narzędzie urzytku domowego tylko nie zabawki
Pogoda do bani, leje i wieje wiec K śpi w wózku w domuMika ooo to już teraz powinno szybko pójść stawanie a potem chodzenie
U nas hitami do zabawy są wszelkie rzeczy i narzędzie urzytku domowego tylko nie zabawki

nie pisałam Wam nawet, ale do pełzania, wstawania, puszczania, jęczenia, gonienia mnie po całym domu i schodach moje dziecko w końcu dołączyło raczkowanie... więc nie jestem w stanie od niej uciec nawet na minutę.. gdzie nie siądę/stanę ona już jest z piskiem "maaaama" wstaje mi o nogi i wrzeszczy.. oczywiście w łóżeczku nie zostanie.. bo mi sąsiad opiekę społeczną wezwie.. więc to wszystko w połączeniu z pms i teraz @ powoduje, że mam taki uśmiech na gębie, że zaraz mi się zmarszczki zrobią