• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Myszka7 ja dopiero zobaczylam ze Ty z lubuskiego jestes, skad jesli moge spytac?
Marcia u nas chisteczki to owoc zakazany, jak dopadnie to pol paczki wyjete i podarte zanim sie obejrzysz
Katiuszka zabawki 5latkow sa chyba jakies fajniejsze bo moj zawsze skreca do pokoju brata

reklama
U nas też wietrzysko :D ale prąd już jest (w połowie nocy wrócił:happy:) Młody po inhalacji od 4 spałam z nim na sobie i nie wiem czy oko na dłużej niż kwadrans zmrużyłam.

Witam. U nas też pogoda beznadziejna bo rano śnieg padał a teraz strasznie mikro jest. No i wieje okropnie.

Noc mieliśmy super, bo tylko jedna pobudka przed 3 i sen do 7. Ze dwa razy coś marudzi przez sen ale sam się uspokajal i spał dalej. Mam nadzieje że ta zmiana to na dłużej.

Ja jestem z Gorzowa.
Dzisiejsza noc z przerwą na zabawę ok. 2 h. Ale za to rano pospaliśmy do 9:30, tylko że on tak śpi jak mama mu do uszka chwilkę poszepta bo inaczej to by wstał z Tatą o 6:00.
U nas też dalej wieje i zrobię dziś spacer po galerii.

U nas też masakra w pogodzie. Brak spaceru bardziej mnie doskwiera niż Ewci, jej to tam bez różnicy wielkiej. Ostatnio zadowolona z życia jest, uśmiech z buzi nie schodzi. Ale żeby za różowo nie było to starszaki znowu dają popalić - fochy, kłótnie, o odrabianiu lekcji to już w ogóle nie wspomnę, ale wiadro melisy i damy radę.
E coraz bardziej ogarnia chodzenie, najfajniej uczepić się siostrze do bluzki z tyłu i marchewki skrobać;-).

reklama
Nie będę Was wkurzać ale u nas pogoda ładna. Chłodno ale jest słońce i mniej wieje.
Nocka ok. Ja juz łazanki ze słodkiej kapusty zrobiłam, F poszedł na drzemkę a pozniej będę robić chipsy ze słodkich ziemniaków.

Na jakieś zakupy ciuchowe sie moze jeszcze wybiorę bo pasuje odświeżyć garderobę no ale znając mnie to pewnie wrócę z czymś dla F.

Aaaaa i F zaczyna juz (albo dopiero) klęczeć w łóżeczku wiec czas obniżyć na najniższy poziom.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry