• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka z niego to tez niezla maruda czasem jest, ale trzeba sie cieszyc, ze jeszcze mi odpukac nigdy nie chorowal, zarty jest jak siemasz i w miare regularny ma tryb. Ale juz rogi pokazuje, a jak go z placu zabaw, czy z tarasu zabieram to ryk i wyginanie jest jakbym go ze skory obdzierala hehe wlasnie zasnal kolo mnie :-) trzeba go przelozyc do lozeczka i wieczor wolny :-)

reklama
Milenka no to mamy piękne macierzyństwo :D moja dziś o dziwo spokojna była i sama sobie wszystko rozwalała, ale tylko raz spała, więc popołudnie było ciężkie. Może to i przez zęby, bo nic przyjemnego w ząbkowaniu.

Djmka Milenka ja łączę się z Wami w bólu radosnego macierzyństwa :-D
H po jednej drzemce dzisiaj jeszcze się wścieka odsuwa szuflady wyrzuca ubrania oberwał firankę wali głową w szafę co srawia mu ogromną radość i gryzie mnie a to wszystko przy zgaszonym świetle. Ja muszę Odpocząć i nie mam zamiaru wciągać go co sekundę na łóżko może gdzieś w końcu uśnie to wtedy go do łóżka położę bo już nie mam siły :/.

Milenka, DJMka - witajcie w klubie, a żeby było Wam lepiej to jeszcze ciążę miałam cudowną. Ostatnie 2 lata mojego życia to cud, miód i orzeszki!!!

Rila ja tak od 6 lat jadę ;) zaczynając od ciąży z Młodym. Teraz mam szczyt nasilenia. Taka sinusoida.
Momentami poszłabym przed siebie nie odwracając się ani razu.

Ancona twardy zawodnik z H. moja jak tylko wyjdę z pokoju, bo mnie wkurzy drze się, że uszy puchną.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry