• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Uwaga moje dziecko przespało dziś całą noc bez żadnej pobudki!!!! Usnal ok 21 i nadal śpi!!!! Niestety zaraz musze go obudzić i porozwozic chłopaków a sama do pracy. Mam nadzieję że za dzisiaj krótko.

Marcia zazdroszczę, bo za mną koszmarna noc, ale to nic nowego ;)

Truskawkowa zdrówka! Ja dziś wybieram się zarejestrować Młodą do chirurga. :/ ciężko to widzę.

U nas juz 2 kawka :) pobudka o 5:30 i zaliczamy wlasnie drzemke. Mam nadzieje że nie jedyna bo obawiam się, ze moge oszalec dzisiaj.
Mój lobuziak nauczyl sie kiwac głową dzień dobry i teraz zaczepia wszystkich. Za to rano jak wstanie to jest tylko auto i titit - typowy facet :)
Marcia zazdroszczę przespanej nocy. Życzę aby tak juz zostalo. A swoja droga Ignas ciąga jeszcze cyca?SSpokojnego dnia życzymy :)

reklama
Dzień dobry :-) Mam nadzieję, że po drzemce będzie lepszy :-( Bo o ile nawet ładnie mi toto spało z jedną pobudką, kręceniem ok 5 to spała do 7. Ale miała takiego wku*** od wstania, że nie byłam jej w stanie ogarnąć. Położyłam przed 9 i zasnęła w 5 min. Nie wiem co się stało :-( Mam nadzieję, że się jednak ogarnie, bo dziś przychodzi nowa niania na rozpoznanie ;-)

Uciekam trochę ogarnąć zanim minie 40 min i trzeba będzie małą pogłaskać jak się zacznie kręcić..

Edit: juz wstała........grrrt

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry