• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej dziewczyny, podczytuję Was, ale nie miałam w sumie ani weny do pisania, ani nic ciekawego do powiedzenia ;-)

Miśka to faktycznie bym już odpieluchowała, bo sobie znalazł zabawę i przynajmjiej 2 razy dziennie ucieka mi z gołą papą przez pół mieszkania... Ale za już się wyprowadził od rodziców - tj. od trzech dni nie spi z nami, tylko w pokoju z siostrą :-D oczywiście nie całą noc ale od czegoś trzeba zacząć...
a ja na dzień dziecka zobaczyłam dwie kreski na teście (tak tematycznie... ). No niby chciałam trzecie, ale nie brałam pod uwagę, że tak szybko się uda ;-)

reklama
Zuzanka gratulacje :)
Mika postaw małemu sprawę jasno: pijesz sam, pieluchy żegnamy od jutra do pracy idziesz. Ja młodemu powiedziałam, że jak nie chce spać to do Tesco na nocki towar niech idzie rozkladac z półek. Poskutkowalo, bo w nocy śpi- tylko wstaje o 5:00 więc musze mu innej roboty poszukać :).
Swoja drogą taki zasliniony buziak o poranku jest przepyszny. :)

Ostatnia edycja:
Katjuszka dołączam do rozdwajania, a nawet myślę o większej ilości klonów. Nie ogarniam już tego dziecka.

Ancona zdrówka dla starszaka.

Milenka fajna modelka :)

Edysiek super buciki :)

Zuzanka gratulacje :)

U nas noc kiepska z milionem pobudek. Dopiero o 5 jak mąż wstał do pracy to jakoś się wespała i godzinę przespała.

DJMka parz kawę a ja pączki dokładam :) u nas pierwsza drzemka w toku.

Chodził i marudzil, sam z sobą chyba wytrzymać nie mógł. Jak wstanie to śniadanko nr 2 i wymarsz na plażę. Pobudujemy babki z piasku i chumorek wróci.

U nas nocka nawet nawet, standardowa jedna pobudka i jak ostatnio codzień marudzenie od 5, ale znów o 6 zasnęła i do 7:15 spała.. Ale jak tylko zobaczy, że ja się ruszę to od razu staje i zwisa nade mną z łóżeczka..

Ja się zaraz wybieram na spożywcze zakupy, bo czeka mnie placek i sałatka na tą nieszczęsną 80-tke, bo impreza składkowa..

Zuzanka właśnie ostatnio się zastanawiałam co z Tobą. A tu taki news :-) Gratulacje :-) Jeżeli chciałaś trójeczkę to idealnie, trochę się pomęczycie, a potem już luz blues :-) Cieszysz się?

Myszka tak Ci tego morza zazdroszczę, że intensywnie zastanawiam się jak to zrobić, żeby we wrześniu pojechać.. Niestety mój mózg nie ogarnia mojego dziecka nie lubiącego auta przez 7-8 godz w aucie..

Ancona H załatwia Ci gratisowy fitness, a w zasadzie to podnoszenie ciężarów.

Milenka Julek w basenie z gołym siurem lata, a Milenka dama w stroju :-)

Mika wstyd z tymi pampersami robisz. Mój przestawia się stopniowo i teraz regularnie leje do basenu, jak tylko zamoczy nogi ;-)

Zuzanka gratuluję. No teraz to dopiero będziesz mieć cyrk na kółkach :tak:

Katjuszka musicie jechać na noc. My tak zawsze robimy, bo Julek delikatnie mówiąc też nie jest fanem jazdy.

U nas noc nawet ok, bo spał do 7.10, ale matka korzystając z faktu, że m. nie ma zrobiła sobie babską imprezkę i teraz ledwo na oczy patrzę. No, ale warto było :-)

reklama
Zuzanka gratulacje!!!! I trochę zazdroszczę:-) ja też myślę nad trzecim ale teraz nie mogę sobie na to pozwolić. Ale też trochę Ci współczuję bo już masz dwójkę z małą różnica wieku i teraz trzecie. Na razie mnie też by przerazalo ogarnięcie dwójki i bycie w ciąży. No ale dasz radę:-)

U nas kolejna przespana noc bez pobudki :-) od 20.45 do 6 rano. Myszka chyba ty pytałaś, tak młody jeszcze na cycu. Tak myślę że skoro tak ładnie ostatnio sypia to może by to wykorzystać i go odstawić ale nie mam na razie cierpliwości żeby go uczyć samodzielnego zasypiania. Teściowa go na rękach usypia jak jestem w pracy. Ale na razie mi jakoś nie przeszkadza to jego Cycanie bo tylko do snu właśnie ciągnie więc nie mam ciśnienia na odstawianie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry