• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa - powiedz mu, że się embargo szykuje to zaraz Ci określi godzinę powrotu [emoji38]

Marcia - zawsze to wieczorne cycanie to dodatkowa możliwość na przytulanie [emoji106], F sie zrobił mało przytulaśny wiec zazdroszczę.

Hej

Zuzanko - gratulacje - pewnie będzie ciężko, ale dasz radę, a później fajnie będzie jak dzieci będą się razem bawić :)
Mika, Truskawkowa - Złe kobiety z was:-p

Milenko
- i ewentualnie inne którym przyjdzie jeszcze ochota wstawiać zdjęcia pięknej pogody i dzieci pluskających się w basenikach...uprzedzam, że przyjadę i uduszę:angry:
U nas maskara jakaś od dłuższego czasu, wiatr jest taki od dwóch tygodni, że na prostej nie osłoniętej drodze Emmę mi przewraca:szok:. Nasze spacery ostatnio to wywożenie dziecka do lasku i tam biega między drzewami:baffled:

Emma jak zwykle ogarnięta i wesoła, śpi w zasadzie całkiem nieźle więc nie piszę więcej żeby co poniektórych nie zdenerwować;-)

Obcięłam dziś włosy na krótko i mimo ,że nigdy nie wyglądałam na swoje lata to teraz tak z dziesięć lat mi odjęło. Nawet mężowi się podoba choć on nie jest fanem krótkich fryzur u kobiet.

I rzecz która dziś mnie załamała. W piątek idziemy na wesele. Głupia Madźka zamiast wcześniej przymierzyć sukienki które ma w domu optymistycznie założyła, że przecież będą dobre (dla nieuświadomionych.,.. figura wcale ale to wcale nie zmienia się po ciąży:confused2:), a to że jakoś ostatnio wyszło z wagi że mam 8kg na plusie, a pewnie od czasu kiedy je miałam ostatnio na sobie jakieś 10kg jakoś nie dało mi do myślenia. Przymierzam dziś i nie ma bata, nawet z wydatną męża pomocą i na docisk nie zapnę się w żadną:-( Nawet nie oddychanie nie pomaga.
Mąż dziś i jutro w pracy. Mam cztery dni żeby rano skoczyć na miasto i coś kupić...a chyba wspominałam jakie Galway jest świetne do robienia zakupów ubraniowych:no:

Po weselu...DIETA!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry