• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mała śpi, a ja mam chwilę na kawusię :-)
Coś to moje dziecko wcale beze mnie jeść nie chce, kaszy 2 łyżki, gryz suchej bułki i zupy 2 łyżki, tyle było jej jedzenia do południa. Jak wróciłam zjadła ze mną zupę, z jednego talerza i jedną łyżką jadłyśmy :-D

Mika dawałaś jajko?

Magda
moja też lubi w kuchni urzędować. Tylko, że ja w dolnych szafkach mam w jednej rzeczy typu mąka, cukier itp. Zresztą raz się dorwała to tak wyglądało kinia.jpg
A jak już jesteśmy w temacie, to krem też da się zjeść WP_004745 (2).jpg

Madzik super kiecka, nie dość że śliczna to jeszcze akurat zakryje to i owo ;-)

Załączniki

• kinia.jpg
    kinia.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 52
  • WP_004745 (2).jpg
    WP_004745 (2).jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Moj opamiętał się i nie je wszystkiego co napotka. Nawet jak wpakuje do paszczaka to wszystko co niejadalne wypluwa.. Za to dziś ładnie je-cała miseczka krupniku, a jak wróciliśmy180ml mleka z kaszką(no dobra wypił może 150ml, ale jak na niego to i tak dużo)
Mamy 5 latków ile waźą Wasze pociechy?? Mój 18,2kg.

Madzikm boska sukienka,bedziesz uroczo w niej wyglądać i po weselu czekamy na fotki:tak:
AA magnesu z IRLANDII nie ma mój syn,to co spotkanie we wrześniu;-):-D

TRUSKAWKOWA współczuję tyle kasy wydać a w ośrodku trzeba robić afery,ludziom się w głowach przewraca.

EDYSIEK może mała tęskni i nie chce jesć?przyzwyczai się ,a jak tata daję radę tyle godzin?

AGUNIA to gdzie do tego spa wybywasz,bo nie napisałaś;-)albo przeoczyłam.

Moja przeszła sama siebie dziś,wyje i wyje i łeb mi peka,w końcu nie wytrzymałam,dałam do łóżeczka i wyszłam,zasnęła po 15minutach wycia na siedząco:baffled:

Edysiek -Kochana nic z tego....pluje [emoji33], zostaje nam omlet z dżemem [emoji15].

Milenka - ja też będę cały wrzesień [emoji6] wiec mam nadzieje, że nam sie uda spotkać [emoji1][emoji1]

Truskawkowa - masakra jaka kwota [emoji33]

Moj nawet, nawet znośny ale zdecydowanie odbiega od ideału

ImageUploadedByForum BabyBoom1433949412.221194.jpg widzę, że zasypanie na siedząco dzisiaj bardzo w modzie, pokonały go chyba skarpetki [emoji23]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433949412.221194.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433949412.221194.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 76
Madzikm kiecka super! Bardzo takie lubię.

Truskawkowa i jak w tym chorym kraju mieć dzieci?!
Bilans na 5 lat? Mój waży ok. 19.

Moja i bez afery tak usypia ;) albo tak śmiesznie jedną nogę zakłada :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry