• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam :-)
DJMka wstała skoro świt :-D a reszta śpi?
Ja też mogłabym napisać, że bladym świtem wstałam, ale mimo że pobudka o 5 to już słońce wysoko było ;-)
W nocy tylko jakaś godzina wiercenia, więc śmiem powiedzieć że noc zaliczam do udanych.
Jeszcze jutro i weekend :-) Jak ja dawno z weekendu się nie cieszyłam :rofl2:

Milenka
pewnie tęskni i okazuje to na różne sposoby. Chociaż dzisiaj zjadła śniadanko, z tym że nie kaszę ale jogurcik.
Wczoraj nie chciała się ode mnie odkleić.

Moja też zasypia z dupskiem u góry. Jak wcześniej wcale nie spała na brzuchu, tak teraz inaczej nie potrafi.

Madziolina stanowczo cisza jest zagrożeniem ;-)

K właśnie śpi, a ja czekam na kuzynke bo ma pożyczyć ode mnie fanty dziecięce w związku z tym, że za dwa tyg rodzi ;-)

Na razie uciekam, miłego dzionka :-)

Edysiek - na bank to z tęsknoty [emoji22]

Madziolina - to sie w Michałku mały łobuz odezwał :) naprawiłaś czy czeka Cię wydatek ?

DJMka - spełniona matka to szczęśliwe dziecko [emoji6]

Moja też ciągle zamachy na okulary robi, refleks trzeba mieć niesamowity.

Uwielbiam tą pozycję z dupką do góry, E też najczęściej tak śpi

Przeraża mnie weekend z 33 st:baffled:

reklama
DJMka moj synek jeszcze nie byl szczepiony na mmr. Dopiero w tym miesiącu bo u nas w 14 miesiącu kazali przyjść. Aczkolwiek to ma raczej związek ze zmianami w przychodni i pewnie liczyli na nowego pediatre.
Madzilona_p no brawo ja juz tez swoje patrzydla naprawialam bo synek mial super zabawkę. Za to u nas cisza oznaczala 2 storczyki sciagniete do kojca i smakowanie kory.

Nocka nawet super bo 2 pobudki ale tylko na cyc i spal do 8:00 od 19:00.

Spacerek po chlebek zaliczylismy, kurki i inne zwierzątka odwiedziliśmy no i babki z piasku tez nalepione. Teraz drzemke zalicza :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry