• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Bosko zasypiają te wasze Szkraby:tak: no i miałam pisać że Milenko córa włoski ma super:)

Madzikm sukienka jak najbardziej pasuje i jest świetna:)

Edysiek mój K też nie specjalnie lubi być karmiony przez kogoś innego niż ja no i może faktycznie tak okazuje i reaguje na tesknote.

Truskawkowa ja też z tych co to jeśli chodzi o dziecko będę pyskować. A już historie z poczekalni lekarskich są po prostu na porządku dziennym.
A tak z innej beczki. Poszlam do marketu na drobne zakupy. Stoje do kasy z K w wózku, przede mna jedna osoba, za mna kolejna pani no ale kurcze zapomnialam masla. No wiec przepraszam wszystkich, zostawiam produkty na tasmie i lece z wozkiem po maslo. Wracam a pani ktora za mna stala juz z wozkiem w przejsciu miedzy kasami. No wiec grzecznie mowie ze moje produkty leza na tasmie i uprzedzalam ze tylko po maslo wracam. A pindzia do mnie ze moglam zostawic wozekz dzieckiem przy kasie i sama leciec po maslo:baffled: No myslalam ze ja śmiechem zabiję i mówię jej że chyba jest niepoważna że zostawię dziecko samo przy kasie.

reklama
Kroczku K. musi opanować stanie w kolejce ;) i jeszcze płacenie kartą.

Ja w poniedziałek jak byłam z Młodą u chirurga to nawet nie spytałam, kto ostatni, bo panie powiedziały, że bez kolejki wchodzę. Przyszedł za mną pan i pyta kto ostatni, to odpowiadam, że formalnie ja, ale ja wchodzę bez kolejki z dzieckiem. Myślałam, że mnie zjedzą. Otwierają się drzwi do gabinetu i słyszę: pani z dzieckiem proszę :D

Ale mała ma włosy śliczne... i jeszcze kolor ma fajny, farbowałaś na kasztan??? ;)

Edysiek -Kochana nic z tego....pluje [emoji33], zostaje nam omlet z dżemem [emoji15].

Milenka - ja też będę cały wrzesień [emoji6] wiec mam nadzieje, że nam sie uda spotkać [emoji1][emoji1]

Truskawkowa - masakra jaka kwota [emoji33]

Moj nawet, nawet znośny ale zdecydowanie odbiega od ideału

Zobacz załącznik 693965 widzę, że zasypanie na siedząco dzisiaj bardzo w modzie, pokonały go chyba skarpetki [emoji23]

A F. to może na islam przeszedł i bije pokłony Allahowi? Hę? :-)

Dzięki za pozytywne opinie o sukience :-)
Jak tylko uda się i będę miała jakieś ładne zdjęcie z wesela to się pochwalę.

Ja również nie widzę żadnych terrorystów. Same grzeczne dzieci łóżeczkach :-)

W tym sezonie widze Spanie z dupcia w górze w modzie.
U nas temperatura ustapila i mamy wysypke. Wiec kolejny raz trzydniowka.

Dzisiaj padam na twarz nawet nie odczytuje i nie doczytuje. Ide spac oby tylko noc łaskawa byla.

Ja nie wiem co z tym moim dzieckiem się dzieje. Wstał o 8 rano , w dzien tylko godz snu i on jeszcze nie śpi. Rozumiem szczepienia, zęby-no niechby płakał ale, że niby od tego nie śpi???!!! Starszy i tatuś dawno chrapią, a ten łazi po łóżeczku i wyje i gada i pije i tak na zmiane. Już nurofen zapodałam, a sobie metafen:-D

reklama
Milenka on zasypia na siedząco a pozniej sie obniża i ląduje w pozycji jak to Viltutti ujęła "na Allaha".

M miał dzisiaj wolne wiec cały dzień rozwalony. Teoretycznie lubię jak jest w domu ale praktycznie to mnie wkurza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry