MYSZKA masz rację z tym macierzyńskim dla wszystkich,pijaczki i ćpunki będą rodzic jedno po drugim bo przez rok kasa na używki będzie,potem dziecko odda i urodzi następne.Nikt normalny nie zdecyduje się na dziecko ze względu na tego tysiaka bo po roku też z czegoś trzeba dziecko utrzymać.
KROCZEK zgadzam się z TOBĄ i włąśnie jeszcze odnośnie wkładek to fizjoterapeutka mówiła że wkładka rozleniwia mięsnie i jak się nie ćwiczy to jest po wyjeciu wkładki jeszcze gorzej.
Djmka skonsultuj to jeszcze z kimś żeby nie było że to firma nakręca na zakup drogich wkładek,mówiąc że wyleczy bo bez ćwiczeń tak się nie stanie.
Moje dziecko dzisiaj zasnęło samo w pokoju po 3minutach żali,wcześniej się tuliłysmy i mówiłam że bedzie spała w łóżeczku to na to słowo był płacz od razu,ale jak ją położyłam dałam misia to go przytuliła i zasnęła szybko.Ciekawe na jak długo;-)
U nas upał koszmarny.KATJUSZKA jak tam malowanie?
A jeszcze w temacie butów,ja młodą boso cały dzien trzymałam po wczorajszym newsie tutaj ubieram jej butki a tu 19 nie da się wcisnąć,ubrałam 20tki i są na styk

,jestem w szoku że w ciagu może 2tygodni dziecko przeskoczyło jeden rozmiar,no i za miesiać pewnie trzeba za nowymi butami się rozglądać.No i tak analizowałam że może to był skok?w dzień nie chciała spać,urosła a od 2dni ma drzemkę w dzień 3h;-)