• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Melduję tylko że żyję, dziś sporo atrakcji min. przez upał. Festyn w szkole i choć sporo wydałam na losy bo się rozkręciłam (prawie 20zł poszło ale każdy los wygrywał) to 2 główne nagrody nam się trafiły. Zestaw do siatkówki i kask rowerowy. a potem biegiem do sąsiadów bo basen dzieciakom rozłożyli a pogoda była idealna na pluskanie.
Przepraszam ale nawet nie podejmuję się próby doczytania a teraz znowu ciekawy okres przede mną bo chyba 3 z 5 dni mam już zaplanowane na ten tydzień.

Ostatnia edycja:
reklama
A my dziś piknik rodzinny w Dobczycach zaliczyliśmy. Ludzi multum, mega upał ale jakoś daliśmy radę. Chłopcy byli nienajgorsi a ja po raz kolejny zastanawiam się skąd oni mają tyle siły i energii. Lało się z nich a oni i tak biegali.
Muszę u nas w ogródku coś dla nich zorganizować żeby mieli bezpieczne miejsce do zabawy. Na razie zamówiłam piaskownico-stolik i basenik :-)

No nie mogę u nas znów na burzę się zbiera. No chyba że przejdzie bokiem.

Katjuszka a właśnie miałam spytać i zapominam za każdym razem:) Jakie mebelki w końcu wybraliście?

K dzis zaliczyl pierwsza kąpiel a w zasadzie dwie i za każdym razem był taki płacz jak wychodzil ze az sie zanosił:confused2:

Auliya kobieto zwolnij troszkę:)

Katjuszka - podziwiam za to malowanie!

Kroczek - fajnie że K tak polubił kąpiel. W baseniku. Ciekawe jak będzie u nas.

Milenka - impreza firmowa była :-) Dużo atrakcji, konkursy, gry drużynowe, dmuchane zamki, trampoliny, itp itd Jakby chłopcy byli starsi to by na pewno bardziej skorzystali.

Auliya - dużo energii Ci Malutka daje :-)

Witam,

Męska część rodziny robi właśnie sok z pomarańczy i naleśniki, a ja mam chwilę na forum i kawkę :biggrin2:

Kroczek, zadam być może niedyskretne pytanie - czemu wyciągałaś K z basenu skoro się tak dobrze bawił? Ja pilnuję tylko żeby woda była ciepła dolewając co jakiś czas wodę z czajnika i dziękuję niebiosom za chwilę spokoju.

Auliya wyhamuj trochę.

Rila chylę czoła za poradzenie sobie z dwoma rozrabiakami w tłumie.

Katjuszka, no właśnie, pochwal się meblami.

Mika jak noc?

Lecę, bo chłopaki krzyczą, że śniadanie na stole, a później jedziemy na wycieczkę rowerową :-D

Agunia - nocka ok ale za to poranek uuuuuuu [emoji33], Stary mnie irytuje a Młody stoi w jego obronie i wyje. Wzgardził kaszką bo przecież nie ma czasu bo japa zajęta. Myślę, że to bedzie cudownusi dzioneczek [emoji15]

reklama
Ja w ramach porannego wyciszenia zaparzyłam wiadro melisy, częstujecie sie [emoji6]

Pisałyście o vit D , ja cały czas podaje, bo u nas słońca jak na lekarstwo :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry