• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

10 zębów mamy [emoji38] tzn. Filip ma [emoji12]

Ja tez sie bałam gdziekolwiek jechać, kolonie, obozy to nie moja bajka natomiast jak sie wypuściłam w wieku 19 lat tak powrócić nie mogę [emoji6] także widzicie jakaś nadzieja jest [emoji57]

Ostatnia edycja:
reklama
MIKA to idziemy łeb w łeb,moja też 10;-)ale już następny wyłazi.

TRUSKAWKOWA matkoo ile tego,to i tak mało choruje jak ma alergie na tyle rzeczy.To co teraz,żytni chlebek,razowy makaron,żadnych drożdżówek,bułek a w słodyczach trzeba szukać czy orzeszków w składzie nie ma.

EDYSIEK ja też staram sie pić ciepłą kawę bo zimną wylewam,ale ja przewaznie z młodą przy nogach ją piję;-)

MAGDA u mnie posiadanie dwójki dzieci raczej nie pomaga a wręcz przeciwnie.Wyrywają sobie wszystko z rąk i wrzeszczą co chwilę,młody jak sie wkurzy to ją popchnie a ta wpadnie na ścianę albo walnie o coś,Dlatego już jestem chora bo chyba w wakacje w psychiatryku wyląduje.

Katjuszka fajny suwaczek;-).Moja też przylatuje jak widzi jedzenie ale ona zjada wszystko,dlatego musimy jeść po kryjomu:baffled:,bo potrafi zjeść miskę zupy,poprawić 3-4sporymi ziemniakami z mieskiem czy rybką i jeszcze od kogoś by dziobnęła.

Ostatnia edycja:
Teraz rano mogę wypić kawę całkiem w ciszy i spokoju, ale tylko dlatego, że piję o 5 rano :-D
Moja poszła spać z wielkim trudem, A ja w końcu mogę zjeść kolację. Coś te dni takie krótkie ostatnio :rofl2:
Ale w niedzielę przywożę moją mamę i mam nadzieję, że uda mi się trochę w domu nadrobić zaległości.

Katjuszka superancki suwaczek :) podeslij mi troszke fluidkow - widac kwietniowe dziewczyny chca miec kolejny wspólny wątek :) jaaa też chcę :)
Ale moj M tak mi podniósł ciśnienie, że nawet na niego nie spojrze. Nasze dziecko protestuje przy kapieli od kilku dni baaardzo mocno. Dzisiaj nogami na szyji mi ssię uwiesil jak go wkladalam a Tatus stoi ze stoickim spokojem z recznikiem. Nie ważne, że wcześniej była kupa i na dodatek zawalił mam jeszcze okulary. W smrodzie i po omacku mialam go opanowac. Brrrrrrr

Katjuszka suwaczek super! Gratulacje :)

Ja nawet o 5 rano nie mogę napić się ciepłej kawy ;)

Zazdrościłam Milence samodzielnego zasypiania córki i wzięłam się za swoją. Młoda od paru dni zasypia sama na drzemki i nocne spanie. :tak: jestem z siebie dumna :-) Oby tylko jej się nie odmieniło ;-)

Madziolina moja zasypiała trzymając mnie za rękę. Ona leżała w swoim łóżeczku, a ja siedziałam obok. Parę dni temu usiadłam dalej od łóżeczka, żeby wiedziała, że jestem. Kiedy się podnosiła i jęczała powtarzałam spokojnie, że jestem i pora spać. Później wychodziłam z pokoju, jak zaczynała płakać to wracałam i mówiłam, że jestem cały czas i może spać spokojnie. I tak poszło. W towarzystwie ma łosia w łóżeczku ;)

reklama
Edysiek o jak ja bym chciała mamę chociaż na kilka dni żeby prasowanie ogarnąć i ogólnie mieszkanie tak porządnie a nie tylko po łebkach :eek:

Myszka nawet nie próbuję sobie wyobrazić waszej łazienkowej akcji :baffled:

H jeszcze nie śpi , od paru dni praktycznie tylko mleko coś tam innego dziubnie ale nie nazwę tego jedzeniem a na dokładkę marudzenie nie ma końca. . Mama jest zła i nie pozwala gryźć inhalatora :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry